Razvodi poznatih koji su nas iznenadili

Autor:

06.01.2016 15:40

Foto:

Foto:



Razvod je uvek bolno iskustvo, a javne ličnosti imaju tu nesreću da kroz ove teške životne momente prolaze pod lupom javnosti.  Podsećamo vas na razvode koje je pratio čitav svet.

Anđelina Džoli i Bred Pit

Zlatni par Holivuda više ne postoji. Naime, Anđelina Džoli je podnela zahtev za razvod nakon dve godine braka i zatražila starateljstvo nad svom decom, zbog kako je navela nepomiriiljivh razlika. Anđelina i Bred su se venčali u avgustu 2014. godine nakon 10 godina veze.

Džoni Dep i Amber Herd

Upoznali su se na snimanju filma "The Rum Diary" 2011. godine, dok je Dep bio u vezi sa francuskom glumicom Vanesom Paradi, sa kojom ima ćerku i sina. Amber Herd podnela je zahtev za razvod nakon samo 15 meseci braka zbog kako je navela nepomirljivih razlika. Kasnije je optužila supruga za nasilje u porodici ali su ipak uspeli da se dogovore i sporazumno razvedu.

Dru Barimor i Vil Kopelman 

Par je podneo zahtev za razvod u julu nakon četiri godine braka. Prema rečima izvora bliskih paru Kopelmanu je smetao glumičin slobodni duh, sa obzirom na to da je konzervativan. Dru je tokom braka bila rastrzana jer je pokušavala da bude ono što je Vil želeo.

Norveška Princeza Marta Luiz i Ari Ben

Posle 14 godina braka najstarija ćerka norveškog kralja Haralda Petog i kraljice Sonje, razvela se od supruga Arija Bena.  Princeza je naglasila da se stidi što više ne mogu da stvore sigurnu luku za njihovu decu.

 Denis Kvejd i Kimberli Bafington 

Supruga poznatog glumca je podnela zahtev za razvod nakon 12 godina braka. Kimberli je zatražila starateljstvo nad njihovim dvogodišnjim blizancima, Tomasom i Zoe. Papiri za rastavu već su jednom bili predati ali je par odlučio da svojoj ljubavi da još jednu šansu.

Hale Beri i Olivije Martinez

Američka glumica Hale Beri i njen suprug francuski glumac Olivije Martinez  razveli su ne nakon dve godine braka. Njihov rastanak je prošao bez skandala, a jedno drugom su poželili sreću u životu.  Imaju sina trogodišnjeg Mejsa.

Ben Aflek i Dženifer Garner

Važili su za jedan od najskladnijih parova Holivuda, ali su se ipak rastali nakon 10 godina zajedničkog života. Ben i Dženifer su  zajedno glumili u filmu "Daredevil". Imaju kćerke Violet i Serafinu i sina Samuela.

Gven Stefani i Gavin Rosdejl

Pevačica je podnela papire za razvod nakon 13 godina braka, zbog sumnje da joj suprug nije bio veran. Par ima tri sina,  od kojih najmlađi ima dve godine.

Melani Grifit i Antonio Banderas

Svet je potresla vest da se ovaj sladni par razvodi nakon 18 godina braka. Prema pisanju američkih medija, ovaj glumački par se složio da razvod bude sporazuman, pa tako imaju zajedničko starateljstvo nad decom. Dve godine nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima, pa je Melani bivšem suprugu na Instagramu čestitala rođendan sa dirljivim rečima: - Srećan rođendan, mom  zgodnom bivšem suprugu. Uvek ću te voleti.

Komentari. (0)

Loading