Glumac otkrio kako je uspeo da spase brak

Autor:

08.09.2016 10:38

Foto:

Foto:



Američki glumac i miljenik ženskog dela publike Patrik Dempsi, otkrio je tajnu uspešne veze. Naime, zvezda hit serije "Uvod u anatomiju" je početkom prošle godine objavio da se nakon 15 godina braka razvodi od supruge Džilijan. I dok je par u javnosti naveo da su "dugo radili na tome da obnove odnos, ali bez uspeha", nezvanično se šuškalo o njegovoj aferi sa dalekom mlađom koleginicom iz serije.

Godinu dana kasnije, par ne samo da se nije zvanično razveo, nego se i pomirio. Kako je do toga došlo i kako je uspeo da spase brak, Dempsi je ispričao u intervjuu za magazin "People":

- Morate da se posvetite braku. Morate da komunicirate, budete otvoreni i ne dozvolite sebi da se ulenjite. Ne smete da odustanete. I obavezno da imate dosta seksa!

Takođe, Dempsi priznaje da nije bio spreman da odustane od braka, iako im je bilo loše. Bio je odlučan da uradi sve što je potrebno da povrati Džilijan i svoju porodicu. Očigledno mu je uspelo. Osim što je opravdao nadimak "McDreamy", Dempsi je pridobio još više obožavateljki.

Par sada izgleda srećnije nego ikada. Zajedno, sa svoja dva sina i ćerkom, Patrik i Džilijan su blistali na londonskoj premijeri filma "Beba Bridžit Džons".

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading