Milica Dabović: Mislila sam da se nikad neću udati

Autor:

08.09.2016 12:16

Foto:

Foto:



Kapiten naše košarkaške reperezentacije, Milica Dabović, u iskrenom intervjuu za magazin „Hello!“ govori o planovima za budućnost, napuštanju profesionalne karijere, ali i svom partneru Simonu Šikliću.

Milica i Simon su više od godinu dana u vezi, a na pitanje da li je sigurna da je on pravi izbor za nju, košarkašica je kategorična:

– Jesam, on je moja najveća i jedina prava ljubav. Svakodnevno zahvaljujem Bogu na njemu, jer podrška i pažnja koju dobijam od njega nemaju cenu. On je moja najznačajnija medalja.

A i članovi njene porodice se slažu s njenim izborom.

– Mama i brat ga obožavaju, a vole ga i ostali članovi porodice. Ana je na početku bila malo skeptična, ali to je samo zato što je sestrinska ljubav prevelika. I ja sam bila skeptična na početku kada je reč o njenom izboru partnera, ali smo obe na kraju shvatile da je najvažnije da smo mi srećne.

Sister love! So happy so proud!!! ❤️

A photo posted by Milica Dabovic (@milicamrvica) on Aug 20, 2016 at 6:59pm PDT


Da se radi o pravoj ljubavi i stabilnoj vezi, potvrđuje i činjenica da su razgovarali o zasnivanju porodice.

Simon mi svakog dana govori da ću dobiti prsten, a ja mu na to kažem da može da mi kupi prsten da bih ga nosila, ali da je rano za brak. Međutim, pre nego što sam upoznala njega mislila sam da se nikada neću udati, a sada je već počeo da mi radi i materinski instinkt. Ipak, od detinjstva sam u košarci i naporno radim celog života, tako da bih više volela da bar još dve-tri godine putujem i obiđem svet, pa tek onda da zasnujem porodicu. Mnogi će reći da sam kroz posao već obišla svet, ali ja na tim putovanjima nisam uživala i gotovo da ništa nisam videla.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading