Događaj koji je zasenio rođendan slavnog pevača

Autor:

08.09.2016 21:30

Foto:

Foto:



Poznati pevač je nedavno proslavio svoj rođendan, a ćerka mu je kupila poklon koji će mu sigurno koristiti. Povodom svog rođendana, popularni pevač je otkrio kako je proslavio ovaj poseban dan, ali i jedan događaj koji mu je važniji od ove proslave. Nikakvih posebnih želja nemam, meni je cela godina u znaku jubileja, očekujem da se Ilda porodi i to je nešto što će u narednom periodu obeležiti moj život", rekao je Šaban.

"Ja nisam znao za venčanje, ali nije ni ona. Bojan je kleknuo, ona je pristala", kroz smeh je objasnio.

Rekla sam DA????❤️❤️

A photo posted by Ilda Saulic (@ildasaulic) on Sep 4, 2016 at 10:40am PDT

Šabanova naslednica Ilda otkriva da je njenom ocu teško kupiti poklon.

"Nek mi je otac živ i zdrav i to mi je najbitnije. Neka nas njegov prelepi glas služi još dugo. Da imamo još mnogo razloga da proslavljamo lepe stvari. Problem je Šabanu odabrati poklon jer je on čovek koji je dosta skroman, ali sve vezano za pecanje je pun pogodak", rekla je Ilda, koja je oca častila skupocenim štapom za pecanje koji košta nekoliko hiljada evra.

A photo posted by Ilda Saulic (@ildasaulic) on May 15, 2016 at 11:52am PDT


Pevačica Ilda Šaulić se u najvećoj tajnosti venčala sa svojim izabranikom Bojanom Vučkovićem. Zet Šabana Šaulića je sve organizovao kako bi iznenadio svoju dragu, a u tome su mu pomogli Ildina rođena sestra Sanela i njegov brat. Za Šabana je venčanje bilo potpuno iznenađenje kao i za  Ildu koji  u naletu emocija nije mogla da sakrije suze.

Dobro jutro!?

A photo posted by Ilda Saulic (@ildasaulic) on Jun 2, 2016 at 11:53pm PDT

Komentari. (0)

Loading