Bivša srpska snajka ima novog dečka

Autor:

14.09.2016 15:17

Foto:

Foto:



Čini se da su američki televizijski voditelj Rajan Sikrest i bivša supruga Marka JarićaAdrijana Lima, od prijatelja postali nešto više...
Par koji se sprijateljio tokom Olimpijskih igara u Riju, gde su oboje bili poslom i izveštavali za NBC, viđen je zajedno nedavno u jednom njujorškom restoranu na romantičnoj večeri, iz nezvaničnih izvora saznaje časopis "People".

Bivša srpska snajka, došla je u Njujork zbod Nedelje mode, a Rajan se u istom gradu takođe našao poslom. A iskra koja je bljesnula još u Brazilu, izgleda da se rasplamsala.


Tokom Igara u Brazilu, Adrijana je objavila nekoliko fotografija s Rajanom i svojom koleginicom, Alesandrom Ambrosio. A svog novopečenog "prijatelja" je u komentarima opisala kao "harizmatičnog" i "zgodnog".

Don't touch my brigadeiro! At confeitaria Colombo. ? Não divido meu brigadeiro na Confeitaria Colombo. ?

A photo posted by Adriana Lima (@adrianalima) on Aug 2, 2016 at 12:35pm PDT


Inače, Lima je juče proslavila četvrti rođendan ćerke Sijene, a uprkos tvrdnjama da su u odličnim odnosima, rođendanu nije prisustvovao otac Marko Jarić. Lima i Jarić su bili u braku pet godina i imaju dve ćerke - šestogodišnju Valentinu i četvorogodišnju Sijenu.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading