Srce od kamena: toliko bogatstvo, a baku smestio u starački dom

Autor:

15.09.2016 13:10

Foto:

Foto:



Izgleda da humanitarac Bred Pit nije baš tako mekog srca kako se predstavlja u javnosti. Prema pisanju portala "RadarOnline", holivudski lepotan čije bogatstvo je procenjeno na 480 miliona dolara, dozvolio je da njegova baka bude smeštena u starački dom koji je u jako lošem stanju.

Beti Rasel (94) je majka Pitovog oca Vilijama i poslednjih deset godina se nalazi u staračkom domu "The Rose Manor Nursing Center" u gradiću Šouni, rodnom mestu popularnog glumca.

Bred Pit sa roditeljima i decom Medoksom, Paksom i Šajlo

Inače, protiv uprave ove ustanove su već podnošene tužbe zbog "lošeg staranja i zanemarivanja pacijenata", a inspektori koji su je ocenili jednom zvezdicom, naveli su u izveštaju i da predstavlja "neposrednu opasnost po zdravlje i život pacijenata".

Sestra Pitove bake, Meri En Lanier, kaže da glumac mnogo nedostaje starici.

- Nedostaje joj. Uopšte se ne javlja. Verujem da je dosta zauzet, ali mi nije jasno zbog čega nije ostao u kontaktu sa rođenom bakom - ogorčena je Meri En.

Prema nezvaničnim informacijama, Bred je sa suprugom Anđelinom Džoli poslednji put posetio baku 2008, kada su obilazili njegovo rodno mesto Šouni.

Tag all those who love motorcycles & Brangelina??❤️ #bradpitt#angelinajolie#angelinajoliepitt#brangelina#love#mrandmrspitt#couple#motorbike#beautiful

A photo posted by Brad Pitt & Angelina JoliePitt (@brangelinaofficial) on Aug 10, 2016 at 11:55am PDT


Iako je "The Rose Manor Nursing Center" na lošem glasu, Beti Rasel izgleda da je zadovoljna uslovima.

- Srećna jer ima svoju privatnu sobu - rekao je Džim Koker, rođak porodice Pit koji živi u blizini i redovno posećuje Beti.

- Iako joj unuk ne dolazi, ima puno posetilaca, njena ćerka živi u blizini, pa je redovno uz majku. Beti je dobro, o njoj se dobro staraju, voljena je i najbliža porodica je često posećuje - dodao je Koker koji nije želeo da komentariše Pitov nemar prema baki.

 

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading