Gvinet i Kris ponovo pod istim krovom

Autor:

15.09.2016 14:08

Foto:

Foto:



Glumica Gvinet Paltrou i njen bivši suprug, muzičar Kris Martin, šokirali su javnost najnovijom objavom. Naime, nekadašnji supružnici koji imaju dvoje dece - ćerku i sina, odlučili su da ponovo žive pod istim krovom!

Lepa oskarovka i frontmen benda "Coldplay" su bili deset godina u braku, a zvanično su se razveli ovog leta.

Budući da imaju decu - dvanaestogodišnju ćerku Epl i desetogodišnjeg sina Mozisa, smislili su plan kako da održe porodicu na okupu. Rutina koji oni primenjuju, a prenosi portal "RadarOnline", nazvali su "conscious uncoupling", što bi u slobodnom prevodu sa engleskog značilo "savesni razvod".

Ideja je da bivši supružnici uspostave takav odnos koji će isključivo biti u korist dece. Pošto Epl i Mozis žive s majkom, bilo je neophodno da se i otac uključi u njihov svakodnevni život.

bona nit des de les muntanyes de Barcelona. Poma, Moisès i jo ❤️

A photo posted by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on May 29, 2016 at 12:10pm PDT


A rešenje ove situacije videli su u nekoj vrsti suživota. Naime, u njenoj kući u Malibuu odvojena je jedna soba za Krisa, a on je dobio ključeve od kuće da slobodno dođe kad god poželi.

Ova situacija, pak, teško će pasti glumičinom dečku Bredu Falčuku (44). Ideja da će njegova draga i njen bivši često boraviti pod istim krovom nije nimalo prijatna.

Martinis made with iceberg ice. #fogoisland #happy

A photo posted by @bradfalchuk on Jul 11, 2016 at 10:34am PDT


Međutim, postoji jedno pravilo kojeg se oba roditelja moraju pridržavati: svaki put kad "gostuju" u tuđoj kući, moraju da se najave i pošalju poruku u dogledno vreme!

Prijatelji bivšeg para smatraju da oni zapravo nikad neće "potpuno raskinuti" sve dok su im deca maloletna.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading