Kraljica Ranija je jedna od najlepših žena sveta, a znate li kako izgleda njen sin

Autor:

15.09.2016 17:40

Foto:

Foto:



O šarmu, gracioznosti i gostoljubivosti prve dame kraljevine Jordan govori ceo svet. Kraljici Raniji je pošlo za rukom da postane miljenica naroda u sredini koja odiše tradicijom a zapad je voli zbog sofisticiranog stila po kom je poznata.

Ona sa suprugom kraljem Abdulahom II ima četvoro dece: princa Huseina (22 godine), princeze Iman (19 godina) i Selmu (15 godina) i princa  Hašima (11 godina). Ipak, čini se da je najviše vezana za najstarijeg sina koji studira na univerzitetu Džordžtaun u Vašingtonu.

Kraljica Ranija se, u intervjuu američkom časopisu “People” poverila kako joj princ Husein nedostaje i njegove fotografije često objavlje na svom zvaničnom profilu. Ipak, najnovija fotografija koju je podelila sa 2.3 miliona ljudi na svom Instagram profilu otkriva njegovu veliku strast.

Naime, na njoj se 22- godišnji princ vozi motor i prikazana je strana njegove ličnosti za koje javnost nije znala do sada. U sivoj majci i naočarima za sunce mnoge je podsetio na holivudskog glumca Kijanu Rivsa. Mladi princ je popularan među devojkama a mnogi smatraju da je njegova lepote nimalo ne iznenađuje s obzirom na genetiku.


Inače, kraljica Ranija je proglašena za najlepšu ženu sveta na listi koju su sastavili čitaoci poznatih magazina Harper’s Bazaar i Queens. Našla se takođe i na listi najbolje odevenih žena sveta po magazinu Vogue.

Kraljica je nedavno napunila 46 godina.

Komentari. (0)

Loading