Zvezda serije Vojna Akademija: Podrška supruga je nešto najvrednije što imam

Autor:

15.09.2016 20:15

Foto:

Foto:



Poznata glumica, Dragana Dabović koja je najveći deo trudnoće provela radno u iskrenom intervjuu za magazin „Hello!“ govori o  dve velike filmske premijere u Centru “Sava”,  ali i o tome kako su joj nova životna dešavanja uticala na psihu i kako sa suprugom farmaceutom Veselinom Čukvasom, provodi poslednje dane trudnoće.

Novembar će definitivno biti moj mesec. Osim što će se tada roditi naša kćerka, očekuju me i premijere filmova “Vojna akademija” i “Igla ispod praga” pred beogradskom publikom – rekla je poznata glumica dlučila da napravim pauzu u poslu. Leto sam provela snimajući film i seriju “Vojna akademija” i sve vreme sam uživala u tome. Priznajem, na početku je postojao strah od toga kako će mi biti na snimanjima, ali ubrzo sam shvatila da nema razloga za brigu. Zahvaljujući odličnoj produkciji, koleginica Tamara Dragičević, koja je takođe u drugom stanju, i ja imale smo odlične uslove i nijednog trenutka nije postojala bojazan da će nešto krenuti po zlu. – tvrdi Dragana koju će publika uskoro gledati u još jednom filmu.
 

Ona ipak ne planira da pravi veliku pauzu u poslu

Već u maju sledeće godine počeću da igram u predstavama, a ako se i pre toga ukaže prilika za neke nove projekte, rado ću ih prihvatiti. Mislim da će uz dobru organizaciju sve biti moguće, a prvenstveno imam sreću što pored sebe imam supruga koji vrlo dobro razume da je gluma deo mog života od sedme godine i da me posao čini izuzetno srećnom. Podrška koju dobijam od njega nešto je najvrednije što imam i to je ono što njega čini posebnim. Ranije sam bila naviknuta da ja pružam podršku drugima, a da ništa ne dobijem za uzvrat, dok sam sada zahvalna Bogu što mi je dao čoveka koji se bez zadrške raduje svakom mom uspehu – kaže Dragana kojoj nova životna dešavanja utiču na psihu.

Primećujem kod sebe velike psihičke promene i sazrevanje koje je karakteristično za sve buduće mame. Veselin je više od mene uzbuđen što ćemo postati roditelji, ali je i mnogo racionalniji. Već sada vidim da će biti odličan otac i da će obožavati našu devojčicu. I naš odnos svakim danom postaje snažniji i polako svijamo gnezdo i pravimo našu tvrđavu u koju ne želimo da primimo ništa što nam ne odgovara. O tome mi je mnogo pričala moja najstarija sestra Ivana, ali tek sada istinski shvatam njene reči.

Komentari. (0)

Loading