Rada konačno zaljubljena i srećna: Našla sam srodnu dušu

Autor:

19.09.2016 10:08

Foto:

Foto:



Pevačica Rada Manojlović pokušava da sačuva svoju vezu sa bosanskim pevačem Harisom Berkovićem od očiju javnosti, ali joj to ne polazi previše za rukom.

Iako svi žele da znaju kako joj je u vezi, atraktivna pevačica pokušava da ne otkrije previše. Koliko joj je stalo da svoju privatnost sačuva od medija, govori i činjenica da neretko u intervjuima izbegava da izgovori ime svog izabranika.

- Moj muškarac me drži kao malo vode na dlanu. Isto kao i ja njega. Zaljubljena sam konačno i sve je kako treba. Konačno sam srećna i imam ono što mi treba. Kada se zaljubim, dajem sve od sebe. Ulažem u tu vezu mnogo i pristupam ljubavi kao da je za ceo život. Ne znam i ne umem da kalkulišem - iskreno kaže Rada za Blic.

?☺ @radamanojlovic #radamanojlovic #harisberkovic #nijezlatosvestosija #biseriisvila

A photo posted by Haris Berkovic (@harisberkovic_com) on Aug 30, 2016 at 11:07am PDT


Pevačica je i ranije bila u ozbiljnim vezama, ali ljubav joj nije bila uzvraćena, iako je mislila da jeste.

- No, ipak sam se vodila mišlju: "Budi onakav kakav jesi i srodna duša će se naći. Neko ko oseća što i ti i ko će ti dati isto koliko i ti njemu". I na kraju, našla sam srodnu dušu - kaže Rada.

U vezi sa Harisom je više nego srećna i ispunjena, ali još uvek ne razmišlja o braku.

- Još nije vreme za brak. Ako gledamo realno, zrela sam za brak. Međutim, žene sa estrade se vrlo često ostvaruju kao majke i posle 30, poput Lepe Brene i Dragane Mirković. Često smo na terenu. Ja mojim koleginicama zavidim što su zatrudnele mlade. To je najlepši trenutak u životu jedne žene. Dete oplemenjuje vezu, ali smatram da za bebu još nisam spremna. Realna sam osoba i karijeru bih stopirala na duže vreme kada bih zatrudnela. Zato što ne bih mogla da rodim dete, a da ne budem kraj njega - kaže ona.

?✌? #selfie #radamanojlovic #harisberkovic #biseriisvila

A photo posted by Haris Berkovic (@harisberkovic_com) on Aug 10, 2016 at 5:28am PDT


Atraktivna pevačica priznaje da je u prošlosti često volela da se osami, ali od kada je u vezi sa Harisom, sve je drugačije...

- Sreća je da nađeš osobu koja isto misli kao ti. Sreća je kada je ta osoba pored tebe i savršeno razume svaku tvoju potrebu, sve. Kada si sa tom osobom i ćutiš, a lepo vam je. Ja često volim da sam sama, da među četiri zida meditiram, da me niko ništa ne pita. A onda se pojavi muškarac koji ti u svoj toj izolaciji nijednog trenutka ne smeta, već ti godi. E, to je nešto što bih volela da ostane večno. 

Na pitanje da li je prednost biti u vezi sa nekim ko je iz branše, Rada odgovara:

- To sigurno, da. Bankar možda ne bi razumeo moj posao, kao možda ni ja njega. Da radi od 9 do 17 časova i da dođe kući tek u 19 jer nije mogao od gužve, verovatno bih poludela. Ne bih to mogla da podnesem. Nama pevačima je najbolja veza ako je neko iz naše branše.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading