Ovako je princ Hari proslavio rođendan

Autor:

19.09.2016 16:06

Foto:

Foto:



Princ Hari je svoj rođendan često proslavljao u ekskluzivnim klubovima, ali ove godine je najintrigantiniji član kraljevske porodice odlučio da rođendansku zabavu priredi u kraljevskom dvoru Balmor u Škotskoj.

Baltimorska palata je idealno mesto za svečanosti kraljevske porodice jer ruža potpuno uživanje gostima, šetnju kroz prirodu tokom dana  i zabavu uz kućni bioskop tokom večeri.

Naime,  Hari je pozvao porodicu i bliske prijatelje da sa njim proslave 32. rođendan na kraljevskom imanju, gde su nedelju dana ranije i princ Vilijam i Kejt proveli nekoliko dana. Proslavi Harijevog rođendana prisustvovala je i njegova rođaka, princeza Evgenija sa dečkom.

Proslava rođendana na kraljevskom posedu je pravo osveženje za Harija koji je čitavo leto proveo u Africi gde je radio na očuvanju projekta.

Tek nedavno je otkriveno zašto je princa Harija  ostavila dugogodišnja devojka Čelsi Dejvi. Mnoge devojke sanjaju da uđu kraljevsku porodicu, međutim ona je bez razmišljanja prekinula vezu  kada je saznala da ih obezbeđenje prati 24 časa dnevno.

Komentari. (0)

Loading