Kraj velike ljubavi: razvode se Anđelina Džoli i Bred Pit

Autor:

20.09.2016 17:05

Foto:

Foto:



Jedan od najpoznatijih holivudskih parova razvodi se nakon dve godine braka.  Anđelina Džoli je podnela zahtev za razvod a kao razlog je navela nepomiriljive razlike, potvrdila je njena advokatica Laura Vesel. Glumica je zatražila starateljstvo nad svom decom.

ISTORIJA VELIKE LJUBAVI

Pre  11 godina snimljen je film "Mr. & Mrs. Smith" na kom su se upoznali  Bred Pit i Anđelina Džoli. Od samog početka njihov brak je izazivao veliku pažnju javnosti.

Kada je započeo vezu sa zvezdom filma “Tomb Rajder” Bred je bio u braku sa Dženifer Aniston.  Ona je podnela zahtev za razvod a ceo svet je bio na strani ostavljene glumice. Bred se nakon rastanka nije poneo kao džentlmen - u nekoliko navrata je govorio kako je njihov brak bio dosadan,  ali Dženifer je ostala dostojanstvena. Zvezda hit serije "Prijatelji" u iskrenom intervjuu za  "Glamour" izjavila je kako joj je bila potrebna pomoć nakon raspada braka.

Naglasila je kako ništa ne bi menjala da može da se vrati u doba kada je čitav svet pisao o Pitovom neverstvu, osim što bi krenula na psihoterapiju.  Mediji su potencirali priču kako je Anđelina loš izbor za Breda, tvrdeći da njegova majka, koja se redovno čuje sa Dženifer, nikako ne odobrava njegov izbor.

U  januaru 2006. Bred i Anđelina su usvojili devojčicu Zaharu, kojoj su, kao i ranije usvojenom Medoksu dali prezime Džoli Pit. Ubrzo su dobili svoje prvo biološko dete, devojčicu kojoj su dali ime Šajlo Novel, a godinu dana kasnije su usvojili dečaka Paksa iz Vijetnama. U julu 2008. su dobili blizance Noksa i Vivijen.

A photo posted by Deborah F. (@deborahfforner) on May 7, 2016 at 7:00pm PDT

Ali, i pored šestoro dece, o braku nije bilo ni govora. A onda su se u avgustu 2014. godine venčali  na jugu Francuske, u prisustvu najbližih prijatelja i porodice. Mlada je nosila Versaće venčanicu koja je bila ukrašena crtežima njihovo šestoro dece.


NEVOLJE U RAJU

Američki mediji pisali su kako je situacija u porodici Džoli-Pit napeta već duže vreme jer je Bredu dosadilo da moli Anđelinu da promeni navike i konačno počne da jede. Pisali su kako je Bred pokušao sve što je mogao  čak joj je kako piše magazin  "People" zapretio razvodom ukoliko hitno ne počne da se leči od anoreksije.

A photo posted by Kontrol Magazine (@kontrolmag) on Sep 20, 2016 at 8:37am PDT

Tabloid  "Sun" navodi da je Anđelina podnela zahtev za razvod jer je Bred imao aferu sa francuskom glumicom Marion Kotijar sa kojom je glumio u filmu "Allied".

 Marion Kotijar: Žena koja je pomutila sreću Anđelini Džoli

 
Jedno je sigurno, došao je kraj ove velike ljubavi.

Komentari. (0)

Loading