Dženifer Aniston o razvodu bivšeg muža: Sustigla ga je karma

Autor:

21.09.2016 10:40

Foto:

Foto:



Vest o razvodu Breda Pita i Anđeline Džoli izazvala je burne reakcije u javnosti. Dok mnogi tuguju zbog kraja ove dvanaestogodinje ljubavi, prema pisanju stranih medija, ima i onih koji likuju.

Naime, kako tabloid "Sun" saznaje, Pitova bivša supruga Dženifer Aniston ne krije zadovoljstvo zbog njihovog rastanka. Pogotovo što je razlog Pitovo neverstvo. Iako je srećno udata za glumca Džastina Teroa, Dženifer ipak nije mogla a da ne prokomentariše ovu vest. Navodno, u razgovoru s bliskim prijateljima je izjavila:

- Sustigla ga je karma!


Pre nego što je upoznao Džoli na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit", Bred je već pet godina bio u braku sa Dženifer Aniston. Glasine o aferi sa fatalnom Anđelinom su se brzo pročule i miljenica američke publike Aniston, podnela je zahtev za razvod braka.

Ceo svet je bio na strani ostavljene glumice, a jedan od razloga je bio i taj što se Bred nakon rastanka nije poneo kao džentlmen – u nekoliko navrata je govorio kako je njihov brak bio dosadan, da je veći deo vremena proveo pod uticajem lakših droga jer nije mogao da smisli svoj život u tom periodu.


S druge strane, Dženifer je ostala dostojanstvena i nije blatila bivšeg supruga. Tek godinama kasnije, osvrćući se na taj za nju težak period, izjavila je da joj je žao što onda nije potražila pomoć psihoterapeuta, jer joj je pomoć svakako bila potrebna.

Međutim, mediji nikako nisu ostavljali Dženifer na miru. Svaku novu vest vezanu za par Pit-Džoli su tražili da prokomentariše, uporno očekujući da će ogorčenost isplivati na površinu. Pa je tako i senzacionalna vest o krahu "Branđeline", morala da bude prokomentarisana iz Dženiferinog ugla.

Inače, prema pisanju svih stranih medija, Anđelina Džoli je podnela zahtev za razvod jer je Bred imao aferu sa francuskom glumicom Marion Kotijar sa kojom je glumio u filmu "Allied". Prema izvorima bliskim francuskoj glumici, ona je "apsolutno skrhana" zbog ovakvih tračeva. Ona je u drugom stanju i čeka drugu bebu sa suprugom Gijomom Keneom, sa kojim je u više nego srećnom braku.

Pitov bliski prijatelj, glumac Džordž Kluni ne krije iznenađenje zbog ove tužne vesti. Na pitanje novinara CNN šta misli o rastanku slavnog para, Kluni je odgovorio:

- Nisam znao da je Anđelina podnela zahtev za razvod braka.  A potom je zatražio da mu objasne šta se dogodilo. Nakon što je čuo skraćenu verziju priče, glumac je izjavio:

- Onda mi je zaista žao. Ovo je tužna vest i velika nesreća za celu porodicu. I tužna priča o porodici. Zaista mi je žao što to čujem - Kluni je očigledno bio potresen.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading