Porodila se Ilda Šaulić

Autor:

21.09.2016 16:04

Foto:

Foto:



Danas je poseban dan za porodicu Šaulić. Naime, oko pola četiri posle podneva Ilda se porodila u klinici u Višegradskoj, i to na isti datum kada je i njena sestra Sanela pre tri godine na svet donela ćerku Unu.

Porođaj je protekao u najboljem redu, a Ildu i malu Emu prvi je posetio suprug Bojan, koji je sve vreme bio ispred sale, zajedno sa srećnom bakom Gordanom, tetkom Sanelom i ujakom Mihajlom.

- Presrećni smo zbog lepih vesti. Dobili smo još jednu princezu koju već dugo priželjkujemo a njenim dolaskom se Ildi, Bojanu ali i celoj porodici ostvario životni san - rekli su u porodici Šaulić ovim povodom.

Ildin otac Šaban Šaulić trenutno se nalazi u svojoj vikendici u Krčedinu.

- Presrećan sam što sam postao deda. Evo me u Krčedinu, spremam se da krenem za Beograd. Jedva čekam da vidim moju mezimicu i da je poljubim. Ovo je poseban dan za moju porodicu. Slavićemo u krugu porodice. Čuo sam se sa Ildom, ona je takođe presrećna - rekao je Šaban za "Blic".

Ćerka proslavljenog kralja narodne muzike, udala se na intimnoj ceremoniji, a venčanje je bilo iznenađenje koje joj je priredio suprug Bojan.

Šaban je otkrio da se Ilda i Bojan se znaju dugo godina, ali da je ljubav planula nedavno.

Komentari. (0)

Loading