Šaulići slavili rođenje unuke do kasno u noć

Autor: Maja Gašić

22.09.2016 09:13

Foto:Pevačica Ilda Šaulić porodila se juče u podne u Višegradskoj bolnici, a na svet je došla još jedna proinceza - Ema.

Pevačica, koja je tek od nedavno u zvaničnom braku sa svojim dugogodišnjim partnerom Bojanom Vučkovićem i za koga se udala na tajnoj ceremoniji, presrećna je što se sve lepo završilo.

Porođaj je protekao u najboljem redu, ona se oseća dobro, a ponosni tata je već video ćerkicu.

Ildin otac, legenda narodne muzike Šaban Šaulić, ne krije radost zbog rođenja unuke:

Presrećan sam što sam postao deda. Jedva čekam da vidim moju mezimicu i da je poljubim. Ovo je poseban dan za moju porodicu. Slavićemo u krugu porodice. Čuo sam se sa Ildom, ona je takođe presrećna – izjavio je juče za Blic.

Tako su juče u večernjim satima, tata Bojan i deda Šaban organizovali proslavu u krugu porodice i najbližih prijatelja. Pevalo se i veselilo, a za dobro raspoloženje osim dede Šabana, bio je zadužen i Aca Lukas!

Samo delić vesele atmosfere, može se videti na Instagram profilu popularnog pevača.

?

A photo posted by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on Sep 21, 2016 at 2:09pm PDT

Sa porodicama Šaulić i Vučković radovali su se i Šabanovi i Ildini prijatelji - Saša Matić, Dejana Jakšić, kao i legenda folk muzike - Snežana Đurišić.

Duet Ace Lukasa i Snežane Đurišić bio je za pamćenje. Na oduševljenje gostiju, otpevali su klasik narodne muzike, pesmu "Čija li si sada" Radiše Markovića.

? @snezana.djurisic_ @sasamatic_official

A video posted by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on Sep 21, 2016 at 2:14pm PDT

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading