Bojana Barović: Nikola i ja želimo još dece

Autor:

23.09.2016 21:22

Foto:

Foto:



Manekenka Bojana Barović, supruga pevača Nikole Rokvića, koja se porodila pre mesec i po dana, 9. septembra i na svet donela ćerku Leonu, otkrila je kako je protekao porođaj, kako se Nikola ponašao tokom njega, kao i da li planiraju još dece.

Kako je prošao porođaj, i da li ima istine u tome kada majke kažu sve se zaboravi brzo?

Porođaj je prošao, na svu sreću, prirodnim putem. Ne bih mnogo detaljisala oko toga, jer je to jedan veoma intiman čin koji ne bih mnogo iznosila u javnost. Mogu samo reći da mi je ostao u lepom sećanju i ne preterano traumatičnom, jer je zaista istina što kazu – sve se zaboravi kada dete dođe na svet.

Bojana za svog supruga koji je prisustvovao porođaju ima samo reči hvale:


Nikola je bio divan, iznenadio me je svojom pribranošću i načinom na koji se on nosio sa celom situacijom. Pokazao je koliko je mentalno širokih shvatanja i iako je odrastao u Srbiji, nema klasično srpsko razmišljanje i mentalitet.

Zašto si odlučila da se porodiš baš u Americi?

Živim tamo poslednjih 8 godina, pa je to bio i logičan razvoj situacije, a i zbog želje da Leoni pružimo u budućnosti bolji izbor što se tiče školovanja, posla i drugih bitnih stvari.

Jedno veliko da za dojenje u javnosti!!! One big yes for breastfeeding in public!!!!!!!

A photo posted by Bojana Barovic (@bojanabarovic) on Aug 25, 2016 at 7:13am PDT


Bojana je pobornik dojenja beba i u javnosti, ali nije ni slutila da takav stav nije uvek dobro prihvaćen.

Nisam ni bila svesna da je to uopšte predmet kritike jer je po mom mišljenju to najprirodnija stvar. Kada sam shvatila da postoje ljudi koji to kritikuju, zgrozila sam se i poželela da podržim sve majke koje doje u javnosti. Moje mišljenje je da je to prirodnije i kulturnije od mnogo čega sa čime se susrećemo u javnosti. Ko ima problem sa tim verovatno ima takođe neki problem sam sa sobom.


Da li ste razmišljali o tome da li ćete imati još dece?

Nadamo se da hoćemo. Ništa u životu ne može sa sigurnošću da se planira, ne znamo šta nas čeka sutra, ali bismo de뫓nitivno voleli u
budućnosti još dece
– ispričala je Bojana za Pink.rs

Komentari. (0)

Loading