Kraljevski par u poseti Kanadi: Zadivljujući stil Kejt Midlton

Autor:

26.09.2016 17:32

Foto:

Foto:



Kao i uvek, vojvotkinja od Kembridža je izgledala glamurozno dok je izlazila iz kola obučena u atraktivnu crveno belu haljinu tokom drugog dana kraljevske posete Kanadi. Za ovu priliku Kejt je izabrala crveno belu haljinu Aleksandra MekKvina.


Kraljevski par je bio u društvu Kanadskog premijera Džastina Trudoa i njegove supruge Sofi. Za to vreme njihovo dvoje dece, trogodišnji princ Džordž i šesnaestomesečna princeza Šarlot su bili u Viktoriji.


Vojvotkinja Kejt ( 34 godine) je izgledala moderno u svojoj haljini sa okovratnikom i crvenoj damskoj torbici.

Obula je crvene salonke sa štiklom koje odišu sofisticiranošću i elegancijom.

Kejt i Vilijam su se prilikom ove posete sreli sa članovima društva “Sheway”, organizacijom koja pomaže trudnicama sa rizičnim trudnoćama i majkama koje se bore sa zavisnošću i drugim problemima.

Ron Abraham, doktor koji sarađuje sa dobrotvornim društvom informisao je princa Vilijama da je društvo osnovano po uzoru na žensku porodiljsku ustanovu u Glazgovu koju je osnovala majka princa Vilijama. princeza Dajana.

Tokom posete, kraljevski par je dobio na poklon plišanog medveda od Hejli Kejn, petogodišnje devojčice koja odrasta pod patronatom dobrotvornog društva dok se njena majka bori sa problemom zavisnosti od droge.

Prilikom uručivanja poklona, Kejt je rekla devojčici: - Sviđa mi se tvoja haljina, tako je lepa. Puno ti hvala, Šarlot će voleti ovog plišanog medu.

Na pitanje o deci, Kejt je rekla: - Sve je u redu, ali ne mogu da verujem kako brzo rastu. Neverovatno je kako vreme brzo prolazi-.

Komentari. (0)

Loading