Naomi Vots i Liv Šrajber - još jedan holivudski razvod

Autor:

27.09.2016 12:16

Foto:

Foto:



U Holivudu kao da vlada epidemija razvoda. Još jedan poznati par je odlučio da svoj brak okonča. 

Glumci Naomi Vots (47) i Liv Šrajber (48) u ponedeljak su objavili da se razvode posle 11 godina braka, prenosi britanski "Mirror".  Par, koji ma dvoje dece, naveo je da odluka nije donesena naprečac, ali da je "tako najbolje za porodicu".

- U proteklih nekoliko meseci smo došli do zaključka da najbolji način da nastavimo dalje kao porodica, jeste da se mi raziđemo kao par. Sa velikom ljubavlju, poštovanjem i prijateljstvom u našim srcima se radujemo tome da zajedno odgajamo decu i da istražujemo ovu novu fazu naše veze – izjavili su poznati glumci.

Naomi i Liv su se upoznali na jednoj gala večeri 2005, a glumica je bila ta koja je napravila prvi korak. Privukao je i uradila je nešto što obično ne radi, drsko ga je pitala zar ne želi njen broj. Glumca je to nasmejalo, pa ju je posle samo nekoliko minuta pozvao na piće. Tu ponudu je odbila, ali je pristala da izađe  sa njim na doručak sledećeg dana.

Njihova veza je važila za jednu od najskladnijih u Holivudu, a lepa glumica je tvrdila da je ključ u zajedničkim interesima.

- Oboje smo vrlo zainteresovani za posao onog drugog. Pitamo jedno drugo za savet, ja verujem njegovoj proceni, a volela bih da mislim da je to obostrano. Mada, možda grešim - dodala je uz smeh Naomi.

Par ima dva sina - sedmogodišnjeg Semjuela i osmogodišnjeg Sašu. O tome kako jedna glumačka porodica funkcioniše, Vots je jednom izjavila:

- Bitno je da podržavate jedno drugo. Kada se oba roditelja bave kreativnim i umetničkim poslom, nema klasičnog radnog vremena od devet do pet. Ponekad nam posao dozvoljava da provodimo mnogo više vremena sa decom od drugih roditelja, a opet, postoje i periodi kada smo na putu jako dugo pa ih ne viđamo.

U javnosti su delovali kao savršan par, a vest o razvodu je sve zatekla nespremne. Nedavno se na dodeli Emi nagrada Liv slikao sa sinom, a fotku je Naomi objavila na svom Instagram profilu, uz komentar "zgodni duo".

Dapper duo here... #twinning ??#crushingit #goodluck #raydonovan @lievschreiber #proudbeyondwords ?

A photo posted by Naomi Watts (@naomiwatts) on Sep 18, 2016 at 5:08pm PDT

Isto tako, Liv je pre par nedelja na svom Instagram profilu objavio fotografiju svoje žene, komentarišuući kako je lepa.

Ay dios mio...

A photo posted by Liev Schreiber (@lievschreiber) on Sep 3, 2016 at 4:30am PDT

Upravo zbog ovakvih nedavnih izjava ljubavi u javnosti, razvod para Vots-Šrajber je mnoge iznenadio. A šta se zapravo dešavalo u njihovom braku i koji je pravi razlog razvoda, ostaće tajna bar još neko vreme.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading