Bekam prihvatio izazov: sklekovi u čast veterana (video)

Autor:

27.09.2016 15:06

Foto:

Foto:



Novi izazov je ovih dana hit na društvenim mrežama, a pokrenuo ga je čuveni britanski reditelj Gaj Riči (48). U čast 22 veterana rata u Avganistanu, a koji su izvršili samoubistvo od posledica PTSP (posttraumatski stresni poremećaj), reditelj je pozvao poznate ličnosti da 22 dana u kontinuitetu urade po 22 skleka.

Među prvima koji su prihvatili ovaj izazov jeste fudbaler Dejvid Bekam (41). Na svom Instagram profilu, Bekam je postavio kratak video kako u avionu radi sklekove i momentalno zapalio internet!

Sportista, čiji je snimak mišićavog tela odmah privukao na hiljade pratilaca na Instagramu, objasnio je zašto je prihvatio ovaj izazov.

- Gospodine Riči, izazvali ste me da 22 dana svakodnevno uradim po 22 skleka. Nisam prihvatio Vaš izazov zato što ste me Vi zamolili, već sam ga prihvatio u čast 22 vojnika koji su oduzeli sebi život zbog traume koju su preživeli u ratu. Bio sam u Avganistanu, video sam njihovu hrabrost i uradio bih sve da pomognem da se podigne svest javnosti o ovom problemu.

A da sve ne bi ostalo na praznim obećanjima, i narednog dana je fudbaler opet objavio sličan snimak. Ovog puta, umesto u avionu, sklekove je radio u svojoj kući, a u pozadini se vidi klavir...

Mr Richie's challenge to myself day 2. @guyritchie

A video posted by David Beckham (@davidbeckham) on Sep 22, 2016 at 5:20pm PDT

Osim Bekama, ovaj izazov su prihvatile i zvezde poput glumaca Džejsona Stetama i Čarlija Hanama.

@22PushupChallenge @jaseflem123 @guyritchie

A video posted by Jason Statham (@jasonstatham) on Sep 18, 2016 at 6:58pm PDT

Bekam je takođe iskoristio priliku i da pozove svog sina Bruklina Bekama da učestvuje u izazovu, kao i dobrog prijatelja i muža Dženifer Aniston, glumca Džastina Teroa.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading