Marinko Rokvić se razveo nakon 30 godina braka

Autor:

30.09.2016 10:17

Foto:

Foto:



Epidemija razvoda izgleda da je zahvatila i Srbiju. Popularni folk pevač Marinko Rokvić se nedavno razveo od supruge Slavice.

Nakon trideset godina zajedničkog života, Marinko i Slavica koji imaju dva sina - Nikolu i Marka, odlučili su da stave tačku na svoj brak.
O tome šta je dovelo do ovakve odluke, dosta se pisalo u medijima. Naime, pevač je imao aferu sa daleko mlađom Makedonkom, a kad je pre nekoliko meseci ta vest procurela u javnost, Slavica nije mogla da mu oprosti.

Prema izvorima bliskim porodici Rokvić, Slavica se spakovala i napustila porodični dom na Košutnjaku i preselila kod svoje sestre Suzane, prenosi Kurir. Pevač je pokušavao da se pomiri sa suprugom, međutim, ona nije htela da mu oprosti prevaru.

– Na to ne može da zažmuri – dodao je izvor blizak Rokvićima.

Temelj svakog čoveka je porodica! Čuvajmo je i širimo!

A photo posted by Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on May 1, 2016 at 4:58am PDT

Kako bi izbegao skandal, Rokvić je pokušavao da sakrije od javnosti ovu informaciju, nadajući se da će mu supruga oprostiti i vratiti se kući. Ipak, to se nije dogodilo. Par se i zvanično razveo, ali kako izvori bliski pevaču tvrde, Marinko se i dalje nada da će se jednog dana pomiriti sa bivšom ženom.

– Slavica je razumna žena i nije napustila muža uz svađu. Oni su u korektnim odnosima, naročito zbog sinova Nikole i Marka i njihove dece. Oboje su posvećeni unuci i unuku i kod sinova se često i sretnu. Zajedno su bili i na Nikolinoj promociji u Domu za nezbrinutu decu – otkrio je izvor za Kurir.

Marinko i Slavica su inače važili za jedan od najskladnijih parova na domaćoj estradi. Slavica je posebnu naklonost javnosti dobila kada je nagovorila supruga da prizna Darija, sina iz vanbračne veze. Dario živi u Kanadi i u dobrim odnosima je sa braćom Nikolim i Markom.

Otac i majka

A photo posted by Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on Nov 19, 2014 at 6:17am PST

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading