Zašto Kejt neće doći na sestrino venčanje

Autor:

04.10.2016 10:57

Foto:

Foto:



Čini se da će vojvotkinja od Kembridža imati ozbiljnih problema sa kraljevskom porodicom ako bude prisustvovala sestrinoj svadbi, navodi magazin "Life&Style".

Naime, sestra Kejt Midlton - Pipa, trebalo bi naredne godine da se uda za svog verenika, bogatog finansijera Džejmsa Metjuza. I dok se i medijima već podosta pisalo o organizaciji svadbe, kao i tome da će starija sestra Midlton imati krajnje sporednu ulogu u ceremoniji, čini se da neće ništa biti od toga.

Iz neimenovanih izvora se saznaje da je kraljica Elizabeta II lično zabranila Kejt i princu Vilijamu da dođu na svadbu Pipe i Džejmsa. A u čemu je problem? U mladoženji.

Naime, kraljici ne smeta sam mladoženja, već njegov problematični brat - Spenser Metjuz. Spenser, koji je zvezda rijaliti programa i model, "osmramotio" je porodicu kada se za potrebe promovisanja novog modnog sajta slikao polunag, u oskudnom donjem vešu na ulicama Londona.

Zbog svega ovog je kraljevska porodica zabrinuta, pa želi da prekine svaku vezu sa porodicom koja je potencijalno "skandalozna".

Delighted to be back @no1_bootcamp Ibiza !! Training hard to get the same results they always deliver!! #Health #no1bootcamp

A photo posted by Spencer Matthews (@spencermatthews) on May 15, 2016 at 6:26am PDT

Prema navodima časopisa "Life & Style", ovakva kraljičina odluka je ozbiljno potresla Kejt, a izvori bliski kraljevskom paru kažu da joj je slomljeno srce.

Ipak. Pipa se i dalje nada da će joj sestra doći na venčanje, uprokos "zabrani" iz kraljevske palate. Budući da je ona bila deveruša na venčanju princa Vilijam i Kejt, mlađa sestra Midlton se nada da će vojvotkinja uzvratiti uslugu.

Pipa i Džejms su najavili venčanje za 2017. godinu. Par se verio 17. jula ove godine za vreme romantičnog vikenda na jezeru. Kako izvori bliski budućim mladencima kažu, bogati finansijer je tokom šetnje kleknuo na jedno koleno i izvadio prsten od 4.5 karata. O tom prstenu se dosta pisalo, a najviše o proceni da je skuplji od onog koji je njena sestra dobila od princa Vilijama. Stručnjaci su procenili da bi mogao da košta oko 120.000 dolara.

"Heads down against the breeze that blows across the peaks of the Lake District on the sunniest of days, the couple had their eyes on a distant hill. Like other weekend walkers out on the fells last Saturday, Pippa Middleton and her boyfriend James Matthews paused to enjoy the magnificent views from the summit and to catch their breath. But as Pippa took in the scenery, her romantic beau was dropping to his knees and preparing an even more spectacular night-- drawing out a stunning diamond ring from deep within a pocket. Kneeling before her James asked Pippa to marry him. And within a moment she said 'yes' and suddenly Britain's most eligible young woman was off the market." -I found the information on Twitter. The Middleton's will supposedly make the official announcement soon if it's true! #pippamiddleton

A photo posted by Pippa Middleton (@pippamidleton) on Jul 18, 2016 at 3:51pm PDT

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading