Naomi i Liv: ljubav i posle rastanka

Autor:

05.10.2016 15:34

Foto:

Foto:



Holivudom poslednjih meseci kao da vlada epidemija razvoda. Posle šokantne vesti da se razvode Anđelina Džoli i Bred Pit, najomiljeniji selebriti par, još jedan par je obznanio da se rastaje.

Glumci Naomi Vots (47) i Liv Šrajber (48) su nedavno objavili da se razvode posle 11 godina braka, a vest je preneo britanski “Mirror”.

Par, koji ima dvoje dece, naveo je da odluka nije donesena naprečac, ali da je “tako najbolje za porodicu”.

– U proteklih nekoliko meseci smo došli do zaključka da najbolji način da nastavimo dalje kao porodica, jeste da se mi raziđemo kao par. Sa velikom ljubavlju, poštovanjem i prijateljstvom u našim srcima se radujemo tome da zajedno odgajamo decu i da istražujemo ovu novu fazu naše veze – izjavili su poznati glumci.

My tribe #family xxx

A photo posted by Naomi Watts (@naomiwatts) on Apr 29, 2016 at 11:54pm PDT

Njihov brak je važio za jedan od najskladnijih u Holivudu, a lepa glumica je tvrdila da ključ uspeha njihove veze leži u zajedničkim interesima.

– Oboje smo vrlo zainteresovani za posao onog drugog. Pitamo jedno drugo za savet, ja verujem njegovoj proceni, a volela bih da mislim da je to obostrano. 

First cold morning in NYC. Grateful for Best coffee @livelaughingman #freezing

A photo posted by Naomi Watts (@naomiwatts) on Jan 14, 2016 at 6:02am PST

A čini se da su zajednički interesi i razumevanje ključ i za dobar razvod.

Naime, glumcu je juče bio rođendan, a njegova uskoro bivša supruga je na svom Instagram profilu postavila dirljivu fotografiju njega s decom, koja nedvosmisleno govori o tome da ljubav nije zamrla...

Happy Birthday to this one!! @lievschreiber ???

A photo posted by Naomi Watts (@naomiwatts) on Oct 4, 2016 at 3:12pm PDT

Dvoje dece i jedanaest godina zajedničkog života ne bi trebalo da se tako lako zaborave i izbrišu. Ovu lekciju bi od para Vots-Šrajber trebalo da nauče i Bred i Anđelina...

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading