Nataša briljirala na premijeri mjuzikla Tajna crne ruke

Autor:

10.10.2016 10:59

Foto:

Foto:



Sinoć u prepunom Sava centru održana je premijera mjuzikla "Tajna crne ruke" u režiji Ljubiše Ristića. A na osnovu aplauza koji je dobila, može se reći da je pop pevačica Nataša Bekvalac, kojoj je poverena uloga Drage Mašin, opravdala poverenje reditelja.

Iako se dugo pripremala za ovu zahtevnu ulogu, pevačica je priznala da ima tremu pred premijeru. U tome joj je pomogla ćerka Hana, koja je mudro savetova.

Ne treba da budeš nervozna. Zato što kad pogrešiš negde tekst, a mi se nadamo da nećeš, ali ako pogrešiš niko neće znati da si pogrešila osim Ljubiše. Ali u publici ti se niko neće smejati, jer niko neće znati da si pogrešila.

Međutim, kad je izašla na scenu, sva nervoza je nestala.

Ovaj osecaj niiiikada necu zaboraviti!?????????Cudo je ovaj teatar ...Hvala vam!?

A photo posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Oct 9, 2016 at 3:13pm PDT

Po mišljenju publike, a kako prenose domaći mediji, jedino što je donekle kvarilo ugođaj su brojni tehnički problemi. Uprkos lošem zvuku i povremenim prekidima i krčanju koje su čulo, glumci su se sjajno snašli i maestralno izneli svoje uloge.

Mlada pevačka zvezda, koji je karijeru započeo kao pobednik takmičenja "Zvezde Granda" - Dušan Svilar, igrao je Dragutina Dimitrijevića Apisa. Njegov bogati tenor se orio salom na opšte oduševljenje publike.

Bojana Stoimenov, naša predstavnica na "Evrosongu", osvojila je publiku svojim moćmnim glasom, ali i glumačkim sposbnostima.

Premijera mjuzikla privukla je brojne poznate ličnosti, a među njima je bila i TV voditeljka Sanja Marinković. Na svom Fejbuk nalogu, objavila je fotografiju sa predstave.

Sanja je očigledno bila oduševljena predstavom, što je i podelila sa svojim pratiocima na drštvenim mrežama.

- Zaista sam uživala večeras gledajući pozorišni spektakl-mjuzikl epohe "Tajna crne ruke", genijalnog Ljubiše Ristića. Čestitam fantastičnoj Nataši Bekvalac i odličnom Dušanu Svilaru, glumačkoj ekipi, baletskom ansamblu i celoj ekipi koja je radila na ovoj predstavi.

Bekvalčevoj je podršku pružila i porodica, sestra Dragana je na premijeru došla sa suprugom, a na svom Instagram profilu je napisla da je izuzetno ponosna na svoju sestru.

Preponosnaaaaaa...na moju @bekvalceva kao Draga Mašin u predstavi "TAJNA CRNE RUKE" VOLIMO TE!!!?

A photo posted by Dragana Bekvalac♍-♋ (@draganabekvalac72) on Oct 9, 2016 at 2:23pm PDT

A kako je to sve izgledalo, kako je lepa Novosađanka otpevala numeru "Ljubav je zlo", možete pogledati u kratkom video snimku.

Po završetku premijere, Nata je sa najbližim prijateljima i porodicom proslavila svoj pozorišni debi.

Vesela družina ?????????

A photo posted by Dragana Bekvalac♍-♋ (@draganabekvalac72) on Oct 9, 2016 at 3:43pm PDT

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading