Dženifer i Mark ponovo zajedno i sjajno se zabavljaju

Autor:

12.10.2016 12:29

Foto:

Foto:



Čini se da bivši supružnici, Dženifer Lopez i Mark Antoni, nikako ne mogu da se u potpunosti rastanu. Iako se par razveo pre pet godina, i dalje su u više nego prijateljskim odnosima. Jedan od razloga je svakako i to što par ima dvoje dece - blizance Emu i Maksa, a osim toga ih spajaju i zajednički interesi. O tome koliko su u dobrim odnosima i nakon razvoda, govori i činjenica da su Dženifer i Mark postigli dogovor da međusobno ne plaćaju alimentaciju za njihovo dvoje zajedničke dece.

Oboje dele latinsko poreklo, te nije čudo što su u nekoliko navrata i poslovno sarađivali.

Pre nešto više od mesec dana, nakon što je Džej Lo raskinula višegodišnju vezu sa plesačem Kasperom Smartom, kružile su glasine o pomirenju bivših supružnika. Naime, lepa pevačica se pridružila Antoniju na bini, što je pokrenulo lavinu glasina o obnavljanju veze. Muzičke zvezde su opovrgle ove glasine, tvrdeći da su samo prijatelji.

A njihov najnoviji zajednički projekat će sasvim sigurno ponovo pokrenuti glasine. Naime, latino zvezde su najavile da zajedno rade na snimanju njenog novog albuma i to na španskom jeziku. Osim što je ovaj podatak obradovao latino zajednicu, romantici su se ponadali i da će lep par koji već ima decu, ponovo obnoviti zavete.

O tome kako saradnja teče i kako se Dženifer i Mark slažu u studiju, snepčet video koji je zanosna Dženifer podelila na svom Instagram profilu objavila, govori više od reči.

Studio shenanigans... Oh Deer!! #makinghistory #again #funtimes #familia Lol!!

A video posted by Jennifer Lopez (@jlo) on Oct 11, 2016 at 3:37pm PDT

- Studijsko glupiranje - napisala je Lopezova u komentaru uz video.

Inače, sve numere na novom albumu Dženifer Lopez su pevane na španskom, što je prvi put nakon 2007. godine i albuma "Como Ama Una Mujer" (Kada žena voli), koji je takođe producirao Mark Antoni. U izjavi koju je dala za "Billboard", Lopezova nije krila oduševljenje što ponovo sarađuje sa talentovanim muzičarem kao što je Antoni.

 - Veoma sam uzbuđena i zaista se radujem ovom novom muzičkom putovanju, kao i tome što se vraćam svojim latino korenima zajedno sa Markom Antonijem. 

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading