Skromnim gestom Kejt dokazala zašto je omiljena u narodu

Autor:

13.10.2016 13:38

Foto:

Foto:



Kejt Midlton pripada kraljevskoj porodici, ali ipak vodi normalan život.

Vest da je vojvotkinja od Kembridža, supruga princa Vilijama, naslednika britanske krune, putovala ekonomskom klasom, odjeknula je svetom poput eksplozije! Skromnost koju je Kejt, inače omiljena u narodu, pokazala ovim gestom oduševila je ne samo britansku, već i svetsku javnost.

Iako se kreće u društvu kraljeva i prinčeva, a Kensington palata je jedan od njenih domova, vojvotkinja nema problem da "živi kao sav normalan svet".

Nakon posete Holandiji, koja je ujedno i prva njena "solo" zvanična poseta nekoj zemlji, lepa Kejt je odlučila da promeni uobičajenu rutinu. Umesto da se u London vrati privatnim avionom, što je uobičajena praksa, ukrcala se na komercijalni let Britiš Ervejza i udobno smestila u ekonomskoj klasi!

Ovakvo u najmanju ruku nesvakidašnje ponašanje člana jedne kraljevske porodice, uzbunilo je putnike u avionu, međutim bilo je i onih koji su se snašli i uspeli da fotografišu savršeno stilizovanu Kejt u potrazi za sedištem.

Inače, ovo nije prvi put da Kejt prkosi nepisanim pravilima ponašanja kad su članovi kraljevske porodice u pitanju. Nekoliko puta se pojavila u istoj garderobi, što je nezamislivo za jednu vojvotkinju.

Zelene gumene čizme nosila je 22. marta 2013. godine prilikom posete kampu u Kambriji.

A iste te čizme je nosila i 17. juna 2012. godine prilikom posete kampu za osnovce "Expanding Horizons".

Osim toga, u intervjuu za jedan prestižni britanski magazin, vojvotkinja je izjavila da garderobu za decu, princezu Šarlot i princa Džordža, pa čak i sebe, vrlo često kupuje preko interneta.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading