Zašto holivudski lepotani mažu nokte?

Autor:

14.10.2016 12:16

Foto:

Foto:



Poslednjih dana dna društvenim mrežama se sve češće pojavljuju fotografije seksi holivudskih macana sa jednim detaljem - nalakiranim noktom.

Ako ste mislili da je još jedan androgeni modni krik u pitanju, prevarili ste se. U pitanju je izazov koji kruži društvenim mrežama pod nazivom "Polished man" a evo i u čemu se sastoji: prozvana osoba ima zadatak da nalakira jedan prst, objavi fotku na Instagramu i u kometaru doda @polished man.

Ova cela akcija je pokrenuta kako bi se podržala borba protiv nasilja nad decom. A osoba koja je prihvatila izazov i odradila sve gorepomenuto, treba i da uplati novac organizacijama koje se bave ovim problemom.

A #PolishedMan. Nailed it.

A photo posted by P O L I S H E D M A N (@polishedman) on Sep 17, 2016 at 9:58pm PDT

Budući da je izazov u plemenite svrhe, veliki broj zvezda mu se odazvao.

Ipak, najviše pažnje javnosti su privukle "mačo face" holivudske industrije i miljenici žena, poput Krisa i Lijama Hemsvorta, Zeka Efrona, Gabrijela Mahta, Tajlera Blekburna....

He's done it again. @chrishemsworth is a @ygap #PolishedMan. He's nominated @liamhemsworth and @zacefron to paint it. Nailed it.

A photo posted by P O L I S H E D M A N (@polishedman) on Oct 9, 2016 at 6:22pm PDT

Trenutno jedan od natraženijih glumaca u Holivudu, Kris Hemsvort je izazvao brata, takođe glumca Lijama Hemsvorta da se priključi ovom humanitarnom izazovu.

I tinejdž zvezda Zek Efron se odazvao pozivu i objavio fotku na svom Instagram profilu.

When @zacefron joined the @ygap #polishedman movement. Nailed it.

A photo posted by P O L I S H E D M A N (@polishedman) on Oct 11, 2016 at 6:06pm PDT

Glumac Gabrijel Maht, jedan od glavnih glumaca hit serije "Suits", dao je svoj dobrinos ovoj plemenitoj akciji.

Gabriel Macht. A #PolishedMan. Nailed it.

A photo posted by P O L I S H E D M A N (@polishedman) on Oct 9, 2016 at 4:56am PDT

Mlada zvezda u usponu, koga je naša publika upoznala u tinejdžerskoj hit seriji "Slatke male lažljivice", Tejlor Blekburn, odgovorio je na izazov.

@tylerjblackburn. Nailed it.

A photo posted by P O L I S H E D M A N (@polishedman) on Oct 13, 2016 at 5:18am PDT

- Biti "uglađen muškarac" (polished man), ne znači samo setiti se da kupite cveće dragoj osobi, pozivati runde u kafiću ili voditi računa o svom telu i dizati tegove. Suština ove akcije je da se kaže "ne" nasilju nad decom - objasnio je Kris Hemsvort u komentaru uz fotografiju.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading