Premijera filma koju princeza Kejt nije mogla da propusti

Autor:

28.10.2016 20:31

Foto:

Foto:



Vojvotkinja od Kembridža vodi veoma ispunjen život. Osim što obavlja službene dužnosti sa suprugom, princom Vilijamom, Kejt Midlton vodi računa i o njihovo dvoje dece, princu Džordžu i princezi Šarlot.

kraljevska-porodica-getty

Kada je viđena na londonskoj premijeri filma "A Street Cat Named Bob" koji je, tvrde oni koji su imali prilku da ga pogledaju, jedan od najemotivnijih filmova ikada, mnogi su pomislili da i princeza nekada mora i da predahne.

Međutim, i ovo je za  Vojvotkinju od Kembridža bila službena dužnost, s obzirom na to da se cela zarada od filma odvaja u humantarne svrhe za lečenje bolesti zavisnosti.

Film je zasnovan na istinitom događaju i prikazuje život beskućnika kome je život dodelio samo jednog prijatelja, riđeg mačka Boba. Džejmsa je zavisnot od heroina dovela do samog dna. Izgubio je porodicu, prijatelje i dom,  a u životnim borbama pratio ga je samo njegov verni prijatelj, mačak.

A photo posted by Dawn Parr (@dawnybobs) on Oct 27, 2016 at 3:12pm PDT

Princezu je na premijeri dočekao i lično mačak Bob! Kejt Midlton od 2012. godine podržava humanitarne akcije koje pomažu ljude sa bolestima zavisnosti, a ovaj film je jedan od najdirljivijih koji se bave ovom tematikom.

Komentari. (0)

Loading