Muž Dženifer Aniston ima poruku za Breda Pita

Autor:

01.11.2016 21:37

Foto:

Foto:



Svi su se divili čeličnoj volji i snazi slavne holivudske glumice Dženifer Aniston koja baš nikada nije rekla nijednu ružnu reč o bivšem suprugu Bredu Pitu, ni pored svog bola i poniženja koje joj je naneo. Podjednako je bila uzdržana i što se  tiče njegove, sada već bivše, supruge Anđeline Džoli .

Ostala je dosledna sebi pa se nije oglašavala ni kada je zvanično objavljeno da se Bred i Anđelina razvode. Oni koji su joj bliski, tvrde da je ipak likovala rekavši da je njenog bivšeg sustigla karma.

Čini se da Dženifer nije jedina kojoj se Bred zamerio. Naime, američki mediji su prenosili da se njen suprug, četrdesetpetogodišnji glumac Džastin Teru već godinama osećao loše jer se plašio da nikada neće uspeti da zameni Bredovo mesto u srcu svoje supruge.

Džastin se poslovice "ćutanje je zlato" pridržavao sve do danas, kada je na iznenađenje obožavalaca, na njegovom Instagram profilu  osvanula poruka koju su mnogi protumači kao konačni obračun sa Bredom.

A photo posted by @justintheroux on Oct 29, 2016 at 10:25am PDT

Glumac je postavio grafit, a njegovu zanimljivu pozadinu primetili su  svioni koji ga prate na ovoj društvenoj mreži.

Dženifer Aniston i Džastin Tero počeli su da se zabavljaju 2011. a venčali su se u tajnosti prošle 2015. godine. Glumica je sa njim najzad pronašla istinsku sreću.

A photo posted by ➡A FANPAGE⬅ (@j.j.aniston) on Oct 22, 2016 at 10:27am PDT

- Tačno znamo kako da nasmejemo jedno drugo. Ima momenata kada me doslovno obori sa nogu, na kolena, a i ja nju isto tako. Naša kuća je kuća smeha - rekao je Džastin.

 

 

Komentari. (0)

Loading