Apel iz kraljevske palate: Prestanite da uznemiravate Harijevu devojku

Autor:

08.11.2016 15:41

Foto:

Foto:



Najnoviji poitez mladog princa Harija (32) uzburkao je britansku javnost. Naime, iz Palate Kensington je stiglo zvanično obaveštenje kojim se apeluje na medije da zauzdaju hajku na prinčevu devojku, kanadsku glumicu Megan Markl.

Osim što je ovaj potez krajnje neuobičajen za kraljevsku palatu, na ovaj način su i zvanično potvrđene glasine o vezi princa Harija i glumice.

Kako prenosi BBC, kraljevska porodica smatra da je Harijeva devojka Megan Markl predmet "talasa zlostavljanja i uznemiravanja" medija i da to mora da prestane.

U izjavi se potvrđuje da je par bio nekoliko meseci u vezi, ali se i naglašava da nije u redu što je gospođica Markl predmet takvog tretmana.

Princ Hari je vrlo zabrinut zbog Megan Markl pogotovu jer se boji da je nemoćan da je zaštiti od medija koji žele da joj naude neistinitim pričama – navodi se u saopštenju.

Osim toga, takođe se i navodi da palata ranije nije reagovala na razne natpise, ali da su tekstovi objavljeni prošle nedelje u brojnim stranim medijima prešli granicu tolerancije.

Princ nije srećan što je tako, ali je oduvek pokušavao da sa medijima razvije korektan odnos i skrene im pažnju na svoj rad. Ovo nije igra, ovo je pravi život, prinčev i njen – piše u saopštenju.

Prince Harry will undertake an official visit to the Caribbean, on behalf of Her Majesty The Queen between 20th November and 4th December. HRH will visit seven countries including the Realms of Antigua and Barbuda, St Kitts and Nevis, St Lucia, St Vincent and the Grenadines, Grenada and Barbados, as well as visiting Guyana on behalf of the Foreign Office. A Kensington Palace Spokesperson said: “Prince Harry is honoured to be representing The Queen, in the year of her 90th birthday, particularly as Antigua and Barbuda, Barbados and Guyana mark their own important anniversaries of independence. Prince Harry holds special memories of his last visit to the Caribbean, and of the warmth, friendliness and sense of fun that comes so naturally to this region. This visit will allow Prince Harry to experience more of the unique and individual cultures and traditions of these special Commonwealth Realms and countries." ? PA

A photo posted by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on Oct 25, 2016 at 6:02am PDT

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading