Jedina stvar koju Vlasta Velisavljević u svom životu ne može da prežali

Autor:

22.11.2016 12:30

Foto:

Foto:



Legendarni dramski umetnik Vlasta Velisavljević koji je  zakoračio  u desetu deceniju života, imao je buran život. Igrao je u  brojnim filmskim i televizijskim ostvarenjima, a i dalje aktivno igra na daskama koje život znače. Preživeo je mnogo teških stvari kao što su klinička smrt, nemački logor, Goli otok, zatvor, ali i brojne ljubavi, i lepe stvari.  Tri puta je stao pred oltar, a nove ljubavi pronalazi stalno.

Iako ima punih 90. obožava da surfuje internetom, a parking plaća isključivo preko mobilne aplikacije.

Sa decenijama lepog života iza sebe, i danas je pun život ali, i on kao većina ljudi nije uspeo da ostvari sve svoje želje.

- Nisam igrao hokej na ledu! To ne umem! Kako metnem klizaljke, ja padam. Sve drugo sam probao. I boks za vreme okupacije. Išli smo nas trojica na taj boks. Kada sam video kako je neki jednog mog ubio od batina, ja sam to batalio. Ne volim kad me biju -rekao je glumac u razgovoru za "Blic".

Glumac je dobitnik "Zlatnog ćurana", nagrade za životno delo 46. festivala "Dani komedije", a kako mu je to priznanje posebno drago, nakon objave da je upravo on ovogodišnji dobitnik, upitao je: -Da li je moguće da neko danas misli na mene?

Komentari. (0)

Loading