Sa srećom! Viktor i Aleksandra izgovorili sudbonosno DA

Autor:

27.11.2016 17:33

Foto:

Foto:



Viktor Troicki, teniski as iz Beograda i njegova izabranica, manekenka Aleksandra Đorđević venčali su se danas u crkvi Aleksandar Nevski u Beogradu.

Kako prenose domaći mediji, nakon što je par izgovorio sudbonosno "da", među mladinim drugaricama je nastala prava mala utrka oko toga koja će uhvatiti bidermajer.

Par je svadbu pripremao mesecima, posebno što je Aleksandra zatrudnela, a par nedelja pred svečani čin, teniser je otkrio i neke detalje.

Kakav grad!!! ? ??????? #beautifulcity #stpetersburg

A photo posted by Aleksandra Djordjevic (@aleksandradjordjevic) on Sep 19, 2016 at 3:51am PDT

– Izabrali smo hotel “Crown Plaza” za svadbu. Mislim da je to idealno mesto za tip veselja kakav želimo. Biće maksimalno 200 gostiju, nismo hteli da preterujemo i pravimo seljanu. Izabrali smo burme, koje su izrađene na isti način, s tim da je Aleksandrina, naravno, ženski model, a moja muški. Imam problem s prstenjem. Nikad ih nisam voleo niti nosio i Aleksandra zna za to. Uvek sam imao potrebu da mi prsti budu slobodni, da mi reket lepo leži u ruci. Sve dok se budem aktivno bavio tenisom, neću nositi venčani prsten, a za kasnije ćemo videti. Imaću dvojicu kumova. Jednog za crkveno venčanje, drugog za građansko. U crkvi će biti Uroš Lazić, a kod matičara Nikola Vujadinović. To su moji prijatelji iz detinjstva. Teško mi je bilo da izaberem kumove, pošto imam četiri drugara s kojima sam nerazdvojan od malih nogu. Svadbi će prisustvovati i svi moji drugari iz naše Dejvis kup reprezentacije: Nole, Ziki, Duci, Janko, Fića Krajinović i selektor Boća Obradović - izjavio je Viktor za Gloriju.

I kao što je rekao, na svadbu su došli njegovi prijatelji teniseri, a nestrpljive zvanice nisu odolele da poneku fotografiju podele na društvenim mrežama.

#weddingtime ❤️❤️❤️????

A photo posted by Fashion Designer (@biljanatipsarevic) on Nov 27, 2016 at 6:45am PST

Biljana i Janko Tipsarević su u najelegantnijem izdanju, a dizajnerka je za ovu svečanu priliku odabrala jarku pink.

Novak i Jelena Đoković koji su sinoć doputovali iz će se pridružiti mladencima i zvanicama na proslavi u hotelu "Crown Plaza".

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading