Kad vas kasno uveče poveze Metju Mekonahi

Autor:

01.12.2016 13:57

Foto:

Foto:



Oskarovac Metju Mekonahi iznenadio je studente u Ostinu učestvujući u akciji bezbednog prevoza onih koji se kasno vraćaju kući.

Holivudski glumac je u ponedeljak kasno uveče pokupio njih nekoliko u svom vozilu za golf.

Akcija „Sigurna šetnja“ je projekat koji je pokrenuo univerzitet kako bi osigurao bezbedan povratak studenata po mraku od kampusa do njihovih smeštaja.

Mekonahi (47) je diplomirao 1993. godine i veoma je privržen svom bivšem univerzitetu, čiji tim američkog fudbala pasionirano podržava.

Fotografija nasmejanog glumca sa oduševljenih četvoro studenata postavljena je na Fejsbuk nalogu Univerziteta u Teksasu sa propratnom porukom: "Longhornsi - kako se nazivaju studenti, brinu jedno o drugom i možemo reći da se Metju Makonahi slaže s tim."

"Sigurna šetnja" je osmišljena kako nijedan student ne bi morao da se sam vraća kući, a svako učešće u njoj je na čisto volonterskoj osnovi.

Zbog uspešnosti akcije i velikog odziva ljudi, njeno trajanje je prošireno od sedam uveče do dva ujutru.

Mekonahi je rođen u malom gradu Uvalde u Teksasu, a napustio je porodični naftni posao kako bi upisao studije za radio, televiziju i film na Univerzitetu u Teksasu.

U početku karijere fokusirao se na filmove sa „lakšom“ tematikom, poput romantičnih komedija. Međutim, poslednjih nekoliko godina Mekonahi je osvojio srca kritičara ulogama u ostvarenjima Poslovni klub Dalas i Međuzvezdani, kao i seriji Pravi detektiv.

Komentari. (0)

Loading