Iznenađenje koje je oduševilo Dženifer Aniston

Autor:

01.12.2016 17:48

Foto:

Foto:



Miljenica Holivuda i njen suprug Džastin Teru svakoga dana pokazuju koliko su srećni  što imaju jedno drugo. Gde god da se pojave, njihovi zaljubljeni osmesi govore koliko se vole, a sada smo još jednom videli kako se ponašaju oni muškarci koji se ne libe da pokažu svoje emocije.

Gostujući kod Elen Dedženeris u emisiji Dženifer je otkrila kakvo posebno iznenađenje joj je pripredio suprug za Dan zahvalnosti.

-Moj suprug koji je već gotovo godinu dana u Nemačkoj zbog posla, iznenadio me i došao kući sasvim neočekivano- rekla je glumica koja nije mogla da sakrije sreću.

Dženifer je u srećnom braku sa Džastinom Teruom već godinu dana. Trude se da što više vremena provode zajedno, ali kako oboje imaju uspešne karijere i mnogo posla to nije nimalo lak zadatak.

-Džastin mi je rekao da neće moći da dođe kući za Dan zahvalnosti, jer je jako zauzet. A onda se samo pojavio na vratima.-

Glumac je nedavno otkrio u čemu je tajna njihovog čvrstog emotivnog odnosa.

- Jedno kod drugog cenimo osećaj za humor, ali se i veoma poštujemo. Znam da to zvuči veoma jednostavno, ali je zaista tako - rekao je Džastin.

Komentari. (0)

Loading