Izbor glumice koja će igrati Kejt Midlton u seriji iznervirao Britance

Autor:

02.12.2016 12:32

Foto:

Foto:



Princeza Kejt Midlton je jedna od omiljenijih osoba u Velikoj Britaniji, a vest o skorom početku snimanja drame Kralj Čarls III (King Charles III), u produkciji televizijske kuće BBC, izazvale su veliki interes, a nedugo zatim i bes.

Film je rađen prema istoimenoj predstavi, a prati dolazak kralja Čarlsa na tron, nakon smrti kraljice Elizabete II i haos koji pritom nastaje.

Najviše zanimanja izazvala je uloga lepe vojvotkinje, koja je pripala britanskoj glumici Šarlot Rajli, koja je poznata i kao supruga holivudskog lepotana i zavodnika Toma Hardija, s kojim ima i dete.

Lepa Šarlota ne skriva svoje uzbuđenje zbog uloge, ali deo Britanaca nije nimalo zadovoljan izborom, tvrdeći da glumica nije ni nalik Kejt.

Neki su otišli toliko daleko te su prognozirali neuspeh filma zbog ovog izbora, dok su drugi bili nešto blaži pa su samo zaključili da su obe prelepe, ali no po ničemu slične.

- Biti bogat i moderan te glumiti nekoga ko je stvaran, ali potpuno izmišljen za ovu priču, vrlo je uzbudljiva prilika za svakog glumca. Ketrin Midlton je vrlo zanimljiva žena, posebno unutar konteksta ove predstave te je izazov kojem se jako veselim - rekla Šarlot.

Zaključite sami da li liče...

Komentari. (0)

Loading