Ljubav ne mari za protokol: Šta je princ Hari uradio zbog svoje devojke?

Autor:

06.12.2016 20:55

Foto:

Foto:



Koliko je lepo i ugodno voditi život kada vas krasi titula princa možemo samo da nagađamo  kada vidimo šta je peti naslednik britanskog trona uradio za svoju novu devojku.

Mrlja iz prošlosti koju kraljica ne može da oprosti Harijevoj devojci

Naime, princ Hari je u zvaničnoj poseti proveo dve nedelje u regionu Karipskog mora i kada je krenuo  nazad u domovinu, odlučio je da promeni pravac kretanja. On je napustio svoju kraljevsku svitu i otišao pravo u Los Anđeles gde kanadska glumica Megan Markl ima kuću.

A photo posted by Us Weekly (@usweekly) on Dec 5, 2016 at 11:02am PST

Šta povezuje princezu Kejt i devojku princa Harija?

Kraljevska palata je nije želela da komentariše poteze zaljubljenog princa, ali se šuška da se on ozbiljno. Ništa drugačija nije situacija ni kod Megan, za koju prijatelji tvrde da je zaljubljena do ušiju.

Čak ni pop kraljica Rijana koju je nestašni princ upoznao tokom ove zvanične posete nije uspela da poljulja Harijeva osećanja.

A photo posted by HELLO! Russia (@hello__ru) on Dec 5, 2016 at 5:25am PST

Rijanin susret sa princom Harijem ostao u senci njene haljine

Da je ova veza ozbiljna svedoči i to što je Kensington palata stala iza para i izdala zvanično obaveštenje u kojem se apeluje na medije da ostave Megan Markl a i kraljica Elizabeta Druga je lično dala blagoslov svom unuku i njegovoj budućoj verenici!

 

Komentari. (0)

Loading