Željko Joksimović: Najlepše je kad vas dete nadmaši u uspehu i kad je srećno

Autor: Marija Milenković

07.12.2016 22:15

Foto:

Foto:Jedan od najpopularnijih pop pevača i kantautora na našim prostorima, Željko Joksimović, kad god uhvati slobodan trenutak vreme provodi sa porodicom - suprugom Jovanom Joksimović, dvadesetjednogodišnjom ćerkom Minom i dvogodišnjim sinom Kostom.

A photo posted by Zeljko Joksimovic (@zzeljko) on Aug 12, 2016 at 12:50pm PDT

-Tada se družimo, uživamo, smejemo se i radujemo nekim našim stvarima. Raduju me ti trenuci sa decom. Doduše, Mina je već odrasla i samostalna, a Kosta je mezimac u porodici, rekao je pevač za 24.sata.hr.

Iako se dvogodišnjak brzo izborio za status prve porodične zvezde, nije razmažen.

- Trudimo se da sledimo način na koji smo Željko i ja vaspitavani. Ne mislimo da je dobro da dete nema nikakve granice i da mu je sve dozvoljeno. Ljubav, pažnja, lični primer, zajedničko vreme ispunjeno kvalitetnim aktivnostima i puno strpljenja – to je naš recept, otkrila je Jovana svojevremenom za magazin "Gloria".

A photo posted by Zeljko Joksimovic (@zzeljko) on Nov 30, 2015 at 9:19am PST

Mina, inače studentkinja Muzičke akademije, svojim izgledom je privukla pažnju medija, a Željko ističe da je pored lepote, krase i dobrota, ali i pamet.

-Mislim da će je pratiti breme prezimena koje nosi i da će morati neprestano da se dokazuje. To nužno ne mora da znači ništa loše, ona će samo morati da radi više nego što bi trebalo da joj ja nisam otac. Najlepša stvar je da vas dete prestigne u talentu i uspehu, ali i da bude srećno. Ja ću joj pružiti svu podršku- objasnio je Željko.

Komentari. (0)

Loading