Beg u toplije krajeve: Hristina i Petar zajedno na moru

Autor:

21.12.2016 18:01

Foto:

Foto:



Junaci popularne serije “Nemoj da zvocaš”, glumci Hristina Popović i Petar Strugar, osim ispred kamera, očigledno dosta vremena provode i van njih.

Popularna TV frizerka Slađa i njen izabranik Milo, odlučili su da pobegnu od gradske vreve i uživaju na sunčanom crnogorskom primorju. A kako se čini, tamo će i provesti predstojeće praznike.

A ovaj mali beg u toplije krajeve, podelili su sa svojim prijateljima i pratiocima na Instagramu.

#travelshow #boatlife #montenegro #sea #fun#love

A photo posted by Hristina Popovic (@hristina_popo) on Dec 20, 2016 at 8:19am PST

Hristina, koja je poznata po avanturističkom duhu i obožava ekstremne sportove, izgleda da ne može nikako da se odvoji od mora. Tako na primer, letos se na Karipskom moru susrela oči u oči s ajkulom.

– Da sam bila na površini i plivala, verovatno bih se “otkinula” od straha. Mada, neće ajkula na kita – duhovito je prokomentarisala Hristina ovaj susret na društvenim mrežama.

#travelshow #boatlife#montenegro#crnagora

A photo posted by Hristina Popovic (@hristina_popo) on Dec 20, 2016 at 4:13am PST

More u decembru zna biti veoma hladno, ali Hristini to očigledno ne smeta. Uvek je u potrazi za adrenalinom. Kako je svojevremeno ispričala, vozila je rolšue niz gelendere, stepeništa i svuda gde se lako lomi vrat, pet godina se bavila ninđucom, spuštala se niz najviše zgrade poput komandosa ili vrhunskog alpiniste, što je u odnosu na skakanje sa bandži džampa čista dečja igrarija.

– Bavljenje svim tim vratolomijama bilo je moj način za rasterivanje strahova, predrasuda, morala nametnutog sistemom i sredinom u kojoj sam živela. Ne mogu da živim u stegama. Neophodna mi je sloboda i, u određenim godinama, tražila sam je kroz takve aktivnosti – objasnila je za Gloriju šta ju je pokretalo iz avanture u avanturu sve ove godine.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading