Drama u avionu: Glumica doživela infarkt na letu za Los Anđeles

Autor:

24.12.2016 09:42

Foto:

Foto:



Jučerašnji let iz Londona za Los Anđeles umalo da se kobno završi po zvezdu kultnog serijala "Ratovi zvezda", Keri Fišer (60).

Kako prenosi "E!News", petnaestak minuta pred sletanje aviona, glumica je doživela težak infarkt. Srce popularne princeze Leje je prestalo da kuca, prenose strani mediji.

Na ovom letu se nalazila i glumica Ana Akana, koje je je ispričala šta se zaista dogodilo. Keri je ustala sa sedišta i samo se srušila. Srećom, u avionu su se nalazila stručna medicinska lica koji su Fišerovu reanimirali, i tako joj spasili život.

Drama je trajala čitavih 15 minuta, a po sletanju na aerodrom LAX u Los Anđelesu, Keri je u pratnji hitne pomoći odvezena u bolnicu.

Kako "Guardian" saznaje, brat popularne glumice Tod Fišer je izjavio da je Kerino zdravstveno stanje sada stabilno i da se nalazi van životne opasnosti.

Podrška za Fišerovu od bivših kolega su odmah počele da pristižu, a njena filmska ljubav - Luk Skajvoker, odnosno glumac Mark Hamil oglasio se preko svog Twitter naloga.

Inače, Keri Fišer je nedavno završila autobiografiju "Princezin dnevnik", koju je promovisala u Londonu pre ovog nemilog događaja.

Priznanje posle 40 godina: Princeza Leja i Han Solo su imali aferu u stvarnom životu

U toj autobiografiji otkrila je da je tokom snimanja imala strastvenu vezu sa Harisonom Fordom, koji je u "Ratovima zvezda" glumio Hana Sola.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading