Ne smeta joj razlika: Džej Lo osvojila srce najpopularnijeg mladog pevača današnjice

Autor:

25.12.2016 18:12

Foto:

Foto:



Na kraju godine raskida po svoj prilici dobili smo i jedan novi zvezdani par, a oboje su ove godine prekinuli svoje veze.

Radi se o latino super zvezdi Dženifer Lopez (47) i najpopularnijem pevaču mlađe generacije Drejku (30).

Oni su nedavno poslovno sarađivali, a hemija sa snimanja se prenela i na privatno polje.

- Stvaraju divnu muziku zajedno. Uživaju provodeći vreme zajedno. Viđaju jedno drugo već nekoliko nedelja, a njeni prijatelji tvrde da je ona već očarana. Džen i Drejk su pokušali da zadrže svoju romansu u tajnosti sugerišući da samo rade zajedno, ali istina je da između njih postoji nešto - navodi dobro obavešteni izvor za list San.

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on Dec 11, 2016 at 2:30am PST

Razlika u godinama nikome ne smeta a podsetimo Dženifer je u avgustu prekinula vezu sa godina mlađim plesačem Kasperom Smartom koji je godinu dana mlađi od Drejka.

- Razlika u godinama im ne smeta. Dobro se zabavljaju zajedno i to je jedino što je važno.

Iako njihova veza još nije zvanično potvrđena, već je uznemirila strasti i to Drejkove povremene intimne prijateljice Rijane. Oni su održavali ovakav odnos od 2012. godine a nedavno su prekinuli ovaku vrstu "saradnje".

- Ljudi koji se druže s Rijanom kažu da je veoma nesrećna zbog čitave te stvari. Pre svega nekoliko meseci ona i Drejk su još uvek bili zajedno. Džen je jedna od njenih prijateljica u industriji zabave zbog čega ju je sve ovo još više iznenadilo. Kao da joj je Džej Lo zabila nož u leđa.

Komentari. (0)

Loading