Ovo su najveći hitovi Anastasije!

Autor:

26.06.2015 11:19

Foto:

Foto:



Pevačica moćnog glasa, Anastasija, nastupiće 1. jula u Kombank Areni, u okviru aktuelne turneje “Ressurection”. Predstavljamo vam njene najveće hitove i priče vezane za njih.

Not That Kind

Pesma koja je pomogla Anastasiji da sklopi ugovor sa izdavačkom kućom originalno je izvedena u talent šou “The Cut” na MTV-u 1998. Spot je snimljen u klubu u Njujorku dve godine kasnije, a pesma je doživela ogroman komercijalni uspeh!

I'm Outta Love

Anastasijin debitantski singl koji ju je vinuo u superzvezde! Spot je snimljen 1999, a već 2000. važio je za jednu od najslušanijih pesama te godine!

Left Outside Alone

Pesma sa Anastasijinog trećeg studijskog albuma, a kako je prihvaćen od strane kritike i publike, govori to da je jedan od najprodavanijih singlova u Evropi 2004. godine! Postoje čak tri spota za ovu pesmu.

Paid my dues

Kao vodeći singl sa njenog drugog albuma, pesma je odmah postala veliki hit, a njen "stav" u ovoj pesmi je upravo ono što Anastasiju razlikuje od drugih pevačica!

Sick And Tired

Anastasija se na audiciji prijavljuje za ulogu Holi i predstavlja sebe kao Sara Forest. Tokom spota u maloj sobi sa bendom izvodi, kako je kritika opisala, "iskreno interesantan, iskreno eksperimentalan i iskreno dobar singl"!

Everything burns

Dokaz da je moćan glas moćan u svim žanrovima, Anastasija u alternativnoj rok baladi za soundtrack filma "Fantastična četvorka"!

 

I Can Feel You

Anastasija je ovu pesmu premijerno izvela u ovom delu sveta 2008. upravo u Beogradu, kada je bila gošća emisije Operacija trijumf.

Stupid little things

Pet i po godina nakon poslednjeg izdanja, veliki povratak pop dive i dokaz da je Anastasija pravi borac - moćna, emotivna i zarazna "Stupid little things"!

[blockquote author="" pull="normal"]Ulaznice su u prodaji po najpovoljnijim cenama u Evropi, 2.550, 2.900 i 3.300 dinara, i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima i blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, "Ušće" Šoping centra. Ulaznice se mogu kupiti i na više jednakih mesečnih rata bez kamate kreditnim karticama Komercijalne banke na četiri navedena prodajna mesta[/blockquote]

Goran Anicic

Autor

Komentari. (0)

Loading