Kim Kardašijan nagom fotografijom dokazala da je trudna

Autor:

12.08.2015 13:48

Foto:

Foto:



Kim Kardašijan rešila je da stavi tačku na spekulacije da lažira trudnoću, te je objavila fotografiju na kojoj pozira naga.

https://instagram.com/p/6P0-KluS5-/

Popularna TV zvezda fotografisala je svoj trudnički stomak i poručila javnosti da bi svi znali da se odlučila da unajmi surogat majku.

- Prvo kažu da sam previše mršava i da sigurno lažiram trudnoću, a onda kažu da sam previše velika i da ponovo lažiram. Nekada me fotografi uslikaju pre nego što jedem pa onda ispadnem mršavija, a nekada posle kada izgledam veće. Sve je to deo procesa. Svi dobro znate da bih snimala momenat da sam se odlučila za surogat majku. Svako telo je drugačije, svaka trudnoća je drugačija. Naučila sam da volim svoje telo u svakom obliku. Još više ću da porastem, ali i to je lepo. Blagoslovena sam što sam uopšte trudna i što za sada nemama nikakvih problema. Takođe, kažu da telo drugačije nosi dečaka nego devojčicu. Šta god da je, ja sam zahvalna Bogu za ovo čudo, a šta god da nastaviote da pričate, sada me zaista neće doticati - napisala je Kim pored fotografije.

Goran Anicic

Autor

Komentari. (0)

Loading