Diana Viljevac predstavila novu kampanju

Autor:

03.10.2015 10:41

Foto:

Foto:



Poznata dizajnerka Diana Viljevac predstavila je svoju novu kolekciju u kojoj je zadržala dozu romatike, ali se poigrala formama i materijalima.

Na klasične i bezvremenske krojeve dodavala se 3d čipka koja je laserski rezana i bojana. I ovaj put kolekcija je veoma nosiva i ženstvena.

- U novoj kolekciji igrali smo se formama pa su komadi vizuelno oku zanimljivi. Zadržali smo eleganciju i romantiku, ali smo ih razigrali koristeći različite materijale poput 3d čipke koje smo aplicirali na haljine - rekla je Diana.

Uz haljine kolekcija je obogaćena torbama za koju već postoji lista čekanja, ali i kaputima. Torbe su kožne, a dolaze u više varijanti. Velika ima ručku i remen koji se može skinuti po potrebi i malena torba koja će upotpuniti večernji outfit.

- Devojke su oduševljene torbama i to me posebno veseli. Odlučili smo da obogatimo kolekciju kako bi cure na jednom mestu mogle pronaći ključne komade za svaki outfit - dodala je ona.

Zaštitno lice kamanje je Hana Fort-Mlakar, za make up pobrinula se Antonija Novosel, za styling kose Lidija Štokić za Schwarzkopf Proffesional, a fotografije potpisuje Goran Matijašec.

Goran Anicic

Autor

Komentari. (0)

Loading