Rajan Rejnolds: Mislio sam da neću uspeti u Holivudu

Autor:

26.10.2015 11:04

Foto:

Foto:



Kada je Rajan Rejnolds bio tinejdžer, maštao je o tome da dođe u Holivud, da igra u nekom sitkomu ili u nekoliko komedija.

Foto: Profimedia

Njegova očekivanja bila su mala i smatrao je da nikada neće uspeti u ovom poslu.

- Želeo sam da igram ulogu duhovitog komšiju u nekom sitkomu. Ali, moja očekivanja su bila užasno mala. Mislio sam da ću možda otići u Los Anđeles, odraditi nekoliko bezveznih komedija i nekoliko glumačkih poslova sa strane. Verovao sam, zatim, da ću odustati i vratiti se školi - ispričao je Rajan u intervjuu za “Gardijan”.

Nešto od njegovih predviđanja se ipak dogodilo. Rajan je doputovao iz Vankuvera u Los Anđeles, igrao u nekoliko sitkoma (Two guys, a Girl and a Pizza Place), ali je igrao i u nekoliko neuspešnih komedija kao što su Dick, The In-Laws, Buying The Cow i Big Monster on Campus.

Onda je, u 27. godini, dobio ulogu detektiva u hitu “Blade: Trinity”, i proveo pre toga u teretani tri meseca.

Vežbao je i postigao ono što nikada nije mislio da će uspeti - omiljeni holivudski loš momak. I onda je upalilo, imao je sve - uloge u romantičnim filmovima, igrao je superheroja, najpopularnije glumice su mu bile devojke - sadašnja supruga Rejnoldsa je Blek Lajvli, i mesto na listi najseksi muškarca današnjice magazina People.

A na pitanje da li je zažalio što nije ostao akcioni heroj kao na početku karijere, rekao je:

- Ne, nikada zapravo nisam imao dobre reflekse. Kada sam raspoložen, mogu da budem zabavan, ali tako nešto je van moje lige. Da li mogu to da glumim? Pa ne znam, veliku ulogu imaju tu imaju mišići. Ti holivudski momci su veoma dobri, tako da ne znam.

- Za mene je gluma nešto mnogo više. Volim taj osećaj kada sam u timu. Stalno razmišljam o tome kako bih mogao da učinim da se ljudi oko mene osećaju bolje - zaključio je holivudski glumac.

(RTS)
Goran Anicic

Autor

Komentari. (0)

Loading