Miodrag i Olja

Dokaz su da slučajnost ne postoji: Mišina i Oljina ljubavna priča počela je filmski, ona se uplašila, a on...

Autor:

15.01.2023 20:00

Foto: Jovanka Bojković

Foto: Jovanka Bojković

Ljubavna priča Miodraga Dragičevića i Olivere Bacić podseća na najlepše filmske scenarije



Miodrag Dragičević i njegova supruga Olivera Bacić upoznali su se na neobičan način. Iako se bave istim poslom i godinama su znali jedno za drugo, spojila ih je muzika. Ljubavna priča Miodraga Dragičevića i Olivere Bacić podseća na najlepše filmske, jer se sve, od trenutka upoznavanja, odvijalo neverovatnom brzinom. Za manje od godinu su se venčali i dobili kćerkicu Vasiliju. Znali su se iz viđenja, bili u istom društvu s vremena na vreme, ali se taj sudbonosni momenat prepoznavanja dogodio u muzičkom studiju.

- Onog sekunda kad je ušao, nekako sam znala da je on prava osoba za mene. Moram priznati da sam se malo uplašila, nije mi bilo baš svejedno. Svi mi imamo intuiciju i kad ti se dogodi nešto tako veliko, uplašiš se jer to ne očekuješ – priznaje Olivera, a Miodrag ističe da se i sam osećao slično: - Pogledao sam je i odmah znao da je neverovatna. Stvari su se zatim odvijale spontano. Valjda to mora tako, da ti se desi u trenutku ili se ne desi uopšte. Vreme je relativna stvar.

Pročitajte Dva stomaka i solidarnost - Miša Dragičević i Olivera Bacić imali akciju u liftu

Jovanka Bojković

 

Vlasnik muzičkog studija im je sad kum, suprug Oliverine kume i drugarice. Venčanje u oktobru osmislili su sami, mada se Miodrag potrudio da ispoštuje porodičnu tradiciju.

- Kad sam se rodio, tata je sa društvom i familijom slavio u restoranu "Dva jelena", pa sam želeo da i mi tamo proslavimo venčanje i kasnije Vasilijino rođenje. Želeli smo da slavlje bude intimno, sa ljudima koji nam mnogo znače, porodicom, kumovima i najbližim prijateljima. Pandemija bila u jeku, brinuli smo oko vakcinacije i kovid propusnica, beba je bila na putu, imao sam probe i predstave u pozorištu i ne previše vremena da se tome posvetim. Na sreću, sve je išlo svojim tokom i prošlo kako treba, bez ikakvih problema. Samo nekoliko dana posle venčanja glumac je suprugu iznenadio romantičnim ljubavnim pismom u kome je naveo koliko mu znači i koliko će joj biti veliki oslonac i podrška u životu.

Pročitajte Intimna ceremonija - Glumački par Dragičević krstio svoju jedinicu, evo kako je izgledalo slavlje

Jovanka Bojković

 

- Razmišljao sam da li je to možda ipak trebalo da ostavim samo za nas dvoje, da ne objavim, a onda sam shvatio da kad kod nekog uočiš i spoznaš nešto dobro, to treba da podeliš sa svima. A ovo mi je bilo veoma važno. Mogao sam to možda da zapišem u dnevnik, ali ovo je 21. vek pa sam to ipak objavio javno. Posle su se javljali mnogi ljudi, pisali kako im je do divno, bilo je zaista mnogo pozitivnih komentara.

Olivera kaže da se konsultovao sa njom i pitao je šta misli o tome.

Jovanka Bojković

 

- Naravno, rekla sam da mi imponuje a i da nemam nikakav problem što želi da objavi pismo javno. Zašto i da ne bude ako je tako iskreno i čisto? U današnje vreme retko možemo da pročitamo tako nešto. Neke druge stvari, koje su intimne i ne bi trebalo da budu javne, dele se preko mreža i priča se o njima, a ne o čistim, iskrenim i dubokim osećanjima kojih, uverena sam, ima u svima nama, samo treba da ih prevalimo preko usta. Nas dvoje se ne stidimo emocija.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading