Kanje Vest

Kanje Vest se ponovo oženio, evo ko je njegova nova supruga

Autor:

14.01.2023 12:00

Foto: getty

Foto: getty

Kanje Vest stao na ludi kamen po drugi put, i to samo dva meseca pošto se zvanično razveo od Kim Kardašijan



Kanje Vest ponovo se oženio, samo dva meseca pošto se zvanično razveo od Kim Kardašijan. Poznati reper izgovorio je sudbonosno da Australijanki Bjanki Censori, koja je od njega mlada punih 18 godina, a radi kao arhitekta u njegovom brendu Yeezy.

Par se venčao na intimnoj ceremoniji u otmenom letovalištu u Juti, a svečanom činu prisustvovalo je najmanje jedno od četvoro dece koje je Kanje dobio u braku sa Kim Kardašijan. Vest o venčanju njegova izabranica potvrdila je juče na svom Instagramu, gde je uz zajedničku fotografiju objavila emotikone prstena i srca.

Pročitajte Dvojnica Kim Kardašijan teši Kanjea nakon razvoda -Gotovo da nema razlike

Par je pre nekoliko dana snimljen na večeri u hotelu "Valdorf Astorija"na Beverli Hilsu, a reper je nosio burmu. Ipak, kako navode strani mediji, njih dvoje navodno još nisu predali venčani list, što znači da venčanje ipak nije bilo po zakonu. Kanje i Bjanka nedavno su se pojavili zajedno u javnosti, i od tada se spekulisalo da su u vezi. Novopečena gospođa Vest bila je do skora markantna brineta, a pre nekoliko nedelja ošišala se na kratko i ofarbala u plavo.

Pročitajte Gde ima dima, ima i vatre - Saga JK i Kanje Vest se nastavlja

Reper je tek pre dva meseca zvanično okončao razvod od starlete Kim Kardašijan, s kojom je bio u procesu podele imovine od februara 2021. godine. Njih dvoje imaju zajedničko starateljstvo sa jednakim pristupom za svoje četvoro dece, dok će reper svakog meseca plaćati alimentaciju u iznosu od 200 hiljada dolara, a učestvovaće ravnopravno i u troškovima školovanja. 

getty

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading