Siniša Mihajlović

Arijana je njegova snaga već 26 godina

Autor:

03.11.2022 12:45

Foto:

Foto:

Porodica je najjače uporište Siniše Mihajlovića



Siniša Mihajlović oporavlja se posle leukemije koja mu se drugi put vratila proletos. Proslavljenom fudbaleru i doskorašnjem treneru Bolonje tokom zahtevnog procesa lečenja najveću snagu i podršku davala je porodica, supruga Arijana i deca, ćerke Viktorija i Virdžinija i sinovi Nikolas, Dušan i Miroslav. S obzriom na to da je Virdžinija pre godinu dana sa fudbalerom Alesandrom Vogliaćom dobila ćeku Violante, Siniša i Arijana uživaju u najdražim ulogama, deke i bake. 

Arijana, koja je pre udaje bila uspešna manekenka i voditeljka, potpuno se posvetila porodici, a često ističe da jedni drugima daju snagu, posebno u kritičnim situacijama. S vremena na vreme na društvenim mrežama podeli emotivnu fotografiju iz prošlosti, poput ove, za koji je napisala "Stranice našeg života". 

Njih dvoje u braku su već 26 godina, u građanski brak stupili su na Vidovdan davne 1996. godine, a 2005. su organizovali  crkveno venčanje u Sremskim Karlovcima. "Srebrnu svadbu", odnosno 25. godišnjicu braka, obeležili su crkvenim venčanjem po katoličkom obredu u Porto Ćevu, kome je prisustvovala čitava familija. 

Pročitajte i: Emotivna poruka koja daje snagu- njene reči tope srca

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Dragana Bogdanovic

08.11.2022 20:18

Legendoooo Zasluzio si paznju CITAVOG SVETA!!! BRAVO PRIJATELJU