Novak Đoković

Nova nepravda: Sve izvesnije da će našem asu biti zabranjeno učešće na US Openu

Autor:

11.08.2022 16:30

Foto:

Foto:

Šanse da se Vlada SAD predomisli i promeni pravilo o ulasku nevakcinisanih stranih državljana i dalje su malo verovatne



Novak Đoković se vratio iz Crne Gore gde je boravio skoro mesec dana. Šesti teniser sveta već dva dana zaredom trenira u Beogradu na terenima TC Milan Gale Muškatirović na Dorćolu i čeka odluku američkih vlasti da li će mu dozvoliti da uđe u SAD iako nije vakcinisan. Međutim, prema nekim izvorima, sprema se nova nepravda jer je sve izvesnije da će našem asu biti zabranjeno učešće na US Openu koji počinje 29. avgusta.

Pročitajte Magnet za lepotice: Ko je misteriozna crnka pored šampiona

Prema nezvaničnim informacijama koje su se pojavile u SAD, a koje se pozivaju na stav zdravstvenih čelnika, na snazi će ostati odluka da nije dozvoljen ulazak u Ameriku stranim državljanima koji nisu vakcinisani, posebno sada kada su brojke novoobolelih veoma visoke. To nikako ne ide Novaku na ruku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Šanse da se Vlada SAD predomisli i promeni pravilo i dalje su malo verovatne. Kako pišu određeni američki mediji, minimalne su šanse da američke vlasti sledeće sedmice odobre Novaku Đokoviću ulazak u zemlju, pa da šesti reket sveta zatraži vajld kartu za Vinston Sejlem. To je turnir iz serije 250 i igra se u sedmici koja prethodi početku US Opena (od 22. do 28. avgsuta).

Getty Images

 

Poslednji grend slem u sezoni je izuzetno fizički zahtevan, vreme je sparno, pa je pitanje koliko bi Nole posle duge pauze bio u stanju da igra tri sedmice zaredom. Podsetimo, žreb za Sinsinati je zakazan za petak uveče, Novak je i dalje u igri jer još uvek nije otkazao učešće na tom turniru.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading