Igor Lazić Niggor

Nikad mi ne priseja: Neobična izjava ljubavi

Autor:

28.07.2022 12:00

Foto:

Foto:

Reper Igor Lazić Nigor čestitao supruzi Suzani godišnjicu braka neobičnom izjavom ljubavi



Reper Igor Lazić Nigor (51) već godinama je u skladnom braku sa 14 godina mlađom suprugom Suzanom. Venčali su se 26. jula 2015, nakon šest godina zabavljanja, a povodom godišnjice braka Nigor je na instagramu supruzi čestitao godišnjicu neobičnom izjavom ljubavi i porukom “nikad mi ne prisjela”.

Pročitajte Poginuo je u 28. godini: Nigor objavom rastužio fanove

- Srećan ti rođendan i godišnjica braka ljubavi moja, da si mi živa, zdrava i vesela i nikada mi ne presjela - duhovito je napisao Nigor uz ovu zajedničku fotografiju sa Suzanom.

 

 

Nigor i njegova izabranica retko se mogu videti zajedno na događajima, a na njegovom instagramu mogu se naći fotografije na kojima su zajedno pozirali. Svojevremeno je Igor Lazić otkrio detalje njihovog odnosa:

- Posvađaš se i s majkom, bratom, sestrom, pa je normalno da se ponekad zakačiš i sa ženom. Najčešće se to dogodi oko neke banalnosti, prave sitnice. Suzana je Hercegovka i još Lav u horoskopu, pa kad se to sudari sa mojoj tvrdoglavošću, znaju da izbiju varnice.

DR photography

 

Nigor je pojasnio kako se stiša atmosfera kod kuće.

- Na svu sreću, oboje smo svesni da bi svađa mogla da preraste u rat i vodimo računa da se na vreme zaustavimo. Prvi popusti onaj ko je započeo svađu, ali ni tu nema pravila. Dešava se i da istovremeno prasnemo u smeh svesni da bi taj rat mogao da donese nesaglediva razaranja koja nijedno od nas ne želi - svojevremeno je ispričao pevač.

DR photography

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading