Rada Manojlović

Krv na sve strane: Pevačica zadobila teške povrede

Autor:

14.07.2022 12:30

Foto:

Foto:

Pevačica Rada Manojlović pala je s bine u Vrnjačkoj Banji: na sve strane je bila krv, a pevačica je zadobila teške povrede



Pevačica Rada Manojlović pala je s bine pred nastup u Vrnjačkoj Banji direktno na kolena. Na sve strane je bila krv, a pevačica je zadobila teške povrede. Lekari su Radi Manojlović odmah nakon pada ukazali prvu pomoć i sanirali rane, ali pevačica nakon sat vremena nastupa nije više mogla da stoji na nogama i bol je bio neizdrživ:

Pročitajte i Raskid na određeno vreme: Rada Manojlović i Haris Berković nisu više zajedno

Iako se u prvi mah šalila na svoj račun, rekavši da tako joj i treba kada oblači uske haljine, ona je otkrila s kakvim zdravstvenim problemima se suočava.

Ata Images

 

- Nije važno koliko puta padneš, važno je da smogneš snage da ustaneš. Bolelo je, od krvi mi se ulepila haljina, ali mi je divna publika u Vrnjačkoj Banji dala snagu da ustanem i završim koncert do kraja. Sa osmehom. Ne znam ni sama kako sam izdržala, znam samo da posle sat vremena nisam mogla više da hodam - rekla je Rada.

Ata Images

 

Onda je nastavila dalje i iznela još detalja:

- Hvala svima koji brinu i raspituju se za moje zdravlje, hvala dragom Bogu ništa nije slomljeno, što je pravo čudo s obzirom na to da sam pala sa oko metar visine direktno kolenima na beton. Boli naravno, povrede i podlivi su ozbiljni, ali sam zahvalna jer je moglo mnogo gore - napisala je Rada, između ostalog, na društvenoj mreži.

Pogledajte kako se Rada ponašala odmah posle pada:

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading