Sara Jo

Ne razdvajaju se: Ko je novi dečko mlade pevačice

Autor:

08.07.2022 11:30

Foto:

Foto:

Ko je novi dečko mlade pevačice od koga se ne razdvaja? Reč je o Slovencu Žigu Sotlaru



Nakon što je raskinula dugu vezu, Sara Jo uplovila je, čini se, u novu kvalitetnu ljubavnu luku. Ko je novi dečko mlade pevačice od koga se ne razdvaja. Reč je o Slovencu Žigu Sotlaru, kog je upoznala preko posla, a sa kojim se sinoć, držeči se za ruku, pojavila na tvrđavi Kastel Banja Luka tokom drugi večeri drugog međunarodnog muzičkog festivala Banja Luka Fest. Partneri su se u banja Luici, izgleda, našli na pola puta.

Pročitajte Srpkinje osvojile Zagreb - O nogama pevačice svi pričaju

Izabranik mlade zvezde bavi se plesom, koreograf je, i sa Sarom Jo je sarađivao i pre nego što su ušli u vezu, a glumio je i u njenim spotovima i igrao na nastupima. Da razdaljina nije problem, oboje dokazuju svojim objavama na društvenim mrežama, a Sara je nedavno objasnila kako je ljubav planula:

ATA Images

- Prvi kontakt smo ostvarili preko društvenih mreža i bio je striktno poslovan, nakon toga se dešavalo da se sretnemo u istom gradu, on je radio nastupe Maje Berović, Nataše Bekvalac i drugih, a konačno je došlo i do naše saradnje kada mi je spremao nastup na MAC Awards. Ostali smo u kontaktu, razvilo se iskreno prijateljstvo, kao i neverovatno obostrano poštovanje. A onda... život vam nekad mnogo kasnije otvori oči i pošalje znake zbog kojih neke stvari doživite i procesuirate na drugačiji način.

Nisam priželjkivala, nisam planirala ljubav, naročito jer sam tek bila okončala prethodnu vezu, ali život nekad namesti situacije u kojima nemate kontrolu. Naša veza je tek na početku, ali već se pojavila gomila reakcija na nju, ispostavilo se da je veliki broj naših zajedničkih saradnika priželjkivao ovakav ishod jer su od početka videli da smo jedno za drugo.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading